Eerste Divisie • Dag 1
08/08/2021 08:30
VVV Venlo
VVV Venlo
2 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 1
NAC
NAC

Wedtip VVV Venlo - NAC

Voorspelling VVV Venlo NAC gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 16:24 - modifiedat 3 augustus 2021 om 16:28

Degradant VVV neemt het in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op tegen wat ongetwijfeld één van de grootste clubs uit de Keuken Kampioen Divisie is: NAC Breda. Bij de club uit Venlo vertrokken er 17 spelers, waaronder Kirschbaum, Schäfer, Schmitz, John, Hunte, van Crooij, Swinkels, Kum en Arias. Hiervoor werden in de plaats onder meer Sven Braken, Kees de Boer, Lukas Zima, Brian Koglin, Yannick Leliendal en Mitchel van Rooijen aangetrokken. De topscorer van de Eredivisie van vorig seizoen, Giorgos Giakoumakis, staat nog onder contract bij VVV, maar zal spoedig vertrekken en naar verwachting niet meedoen tegen NAC. Sven Braken zal dit seizoen voor de Venlose doelpunten moeten gaan zorgen. De resultaten in de voorbereiding waren wisselend bij VVV. Zo werd er verdienstelijk met 2-2 gelijkgespeeld tegen Panathinaikos (in de laatste wedstrijd) en gewonnen tegen de amateurs van Venray en UNA (4-0 en 2-0), maar werd er gelijkgespeeld tegen SV Straelen (2-2) en verloren van Helmond Sport (1-4). In de eerste competitiewedstrijd zal blijken of de compleet nieuwe selectie klaar is om te presteren in wedstrijden die er echt om gaan.

Bij NAC Breda, de club waar het de laatste jaren altijd onrustig was, vertrok trainer Maurice Steijn. Edwin De Graaf moet de club uit Breda de benodigde successen gaan brengen. Dat zal hij moeten doen zonder Lex Immers, die afscheid nam van het betaald voetbal en Sydney Van Hooijdonk die naar Italië vertrok. Met Ralf Seuntjens trok NAC, dat vorig jaar nog vijfde werd, echter een bewezen doelpuntenmaker aan. Seuntjens zal met onder meer Mario Bilate voor de goals moeten gaan zorgen bij NAC. In de voorbereiding kwam NAC over het algemeen goed voor de dag: 1-0 winst op Lommel, 1-2 verlies tegen Almere, 1-2 winst op Sparta, 2-1 winst op Den Bosch, 0-7 winst op VV Hoeven, 1-0 winst op Maccabi Tel Aviv, 0-10 winst op RKSV Cluzona en 0-8 winst tegen Zundertse selectie. In slechts 2 van die wedstrijden kwam Seuntjens niet tot scoren, waardoor het lijkt dat de ex-speler van De Graafschap zich op zijn gemak voelt bij NAC. Wanneer we kijken naar de laatste 4 wedstrijden tussen NAC en VVV, die nog werden gespeeld in de Eredivisie, zien we dat VVV 2 wedstrijden won en er 2 keer werd gelijkgespeeld. NAC zal een einde willen maken aan die slechte reeks. In slechts 1 van die 4 wedstrijden werd er vaker gescoord dan 2 keer.

Belangrijke punten VVV Venlo - NAC

key points iconRalf Seuntjens (NAC) goed op dreef in de oefencampagne

key points iconVVV zag 17 spelers vertrekken, ook Giakoumakis zal een transfer maken

key points iconWisselende resultaten in de oefencampagne voor VVV

key points iconOverwegend goede resultaten voor NAC in de voorbereiding

key points iconNAC kwam niet tot winnen in de laatste 4 wedstrijden tegen VVV

key points iconIn slechts 1 van de laatste 4 wedstrijden werden er meer dan 2 doelpunten gemaakt in de wedstrijd

Voorspelling VVV Venlo - NAC

VVV heeft een vrijwel geheel nieuwe selectie, waarbij het ongetwijfeld enige tijd zal duren voordat de spelers elkaar gaan vinden. VVV presteerde wisselvallig in de oefenwedstrijden, terwijl NAC daarentegen prima presteerde in de voorbereiding, mede door veel goals van Ralf Seuntjens. Wij geven de voorkeur aan NAC. De laatste 4 wedstrijden laten echter zien dat NAC niet won van VVV, waardoor wij voor de dubbele kans gaan. Je weddenschap is dan goed wanneer NAC wint of gelijkspeelt.

Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op VVV Venlo - NAC Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.