Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 14
27/11/2021 15:00
Willem II
Willem II
0 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Wedtip Willem II - Go Ahead Eagles

Gepubliceerd op 23 november 2021 om 23:00 - Gewijzigd op 24 november 2021 om 10:07

Op zondag 27 november 2021 speelt Willem II in het eigen Koning Willem II stadion tegen promovendus Go Ahead Eagles. De vrije val van de nog zo voortvarend gestarte Tilburgers blijft doorgaan. Van de 7 wedstrijden die Willem II sinds de 2-1 overwinning op PSV van 25 september 2021 speelde, speelde het 2 keer gelijk en verloor het maar liefst 5 keer. Tegen het eveneens matig presterende Heerenveen leek het erop dat de ommekeer zou plaatsvinden. Tjay Nunnaly zette de ploeg in de 69e minuut op een 0-1 voorsprong tegen de Friezen die op dat moment met een man minder stonden. Heerenveen scoorde echter twee maal in korte tijd en in de 74e minuut stond het alweer 2-1. Een rode kaart voor invaller Nelom voorkwam dat de Tilburgers in de slotfase nog een vuist konden maken.

Go Ahead Eagles heeft eveneens een vervelend weekend achter de rug. In de eigen Adelaarshorst zonder het fanatieke thuispubliek verloor het met 0-1 van FC Groningen. Bovendien eindigde de ploeg van Kees van Wonderen de wedstrijd ook nog eens met 9 man. Clubtopscorer Iñigo Córdoba en verdediger Joris Kramer mochten allebei inrukken van arbiter Sander van der Eijk en zullen er tegen de Tilburgers dus niet bij zijn. Een vervelende nederlaag voor de Deventernaren, maar de ploeg staat nog altijd op een keurige 11e plek. 

Belangrijke punten Willem II - Go Ahead Eagles

key points iconIn de laatste 5 wedstrijden tussen beide ploegen werden minder dan 2.5 goals gemaakt.

key points iconWillem II won zijn laatste 4 wedstrijden van Go Ahead Eagles, zonder tegengoal.

key points iconHet verlies tegen Groningen was het eerste in 8 wedstrijden voor de Eagles.

Voorspelling Willem II - Go Ahead Eagles

Willem II lijkt steeds verder weg te zakken in een diepe crisis en zal het thuispubliek node gaan missen tegen het normaal goed georganiseerd spelende Go Ahead. De Tilburgers zullen niet bepaald overlopen van vertrouwen bij de aftrap. Go Ahead Eagles verloor jammerlijk tegen Groningen en leek een 'off-day' te hebben. De ploeg van Van Wonderen presteert uit over het algemeen goed in de Eredivisie. Wij dichten hun dan ook een grote kans toe om ook tegen Willem II de 3 punten te pakken. Go Ahead wint met minstens twee goals verschil.

De beste odds om op in te zetten Willem II - Go Ahead Eagles

1
X
2
1
Bet365
2
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.6
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
3.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.