Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

WK 2014, wie wordt de beste scoorder?

Wie haalt de trofee van de beste scoorder van het WK 2014 binnen? De favorieten en onze prognoseadviezen.

Messi, logische favoriet

De speler van wie het mest wordt verwacht op de WK is ook favoriet voor de titel van beste scoorder. Ondanks een druk einde van het seizoen bij Barcelona zal “la Pulga » die het geluk heeft met de Albiceleste te spelen in een redelijk gemakkelijke groep (Nigeria, Bosnië, Iran), geen lans voorbij laten gaan om de statistieken te vullen. Messi beste scoorder van het WK, dat is een winkans van 8 bij Betclic.

Neymar profeet in zijn land?

Neymar is gekozen tot beste speler van de Confédérations cup 2013 waarin hij vier doelpunten scoorde en is een van de grote favorieten voor de titel van beste scoorder van het WK.

Het wonderkind is het idool van een heel volk, maar moet ook een enorme en recente druk verwerken. Zijn eerste jaar bij Barça was niet doorslaggevend. KanNeymar voldoen aan de verwachtingen zijn publiek? Zijn winkans is 12

Cristiano Ronaldo, zonder twijfel

Beste Europese scoorder van alle seizoenen ; Cristiano Ronaldo is een serieuze kandidaat voor deze individuele titel.Hij is onweerstaanbaar bij Real Madrid, en de Gouden bal zal Portugal waarschijnlijk minstens tot de halve finale brengen om naar de titel mee te kunnen dingen. Een uitdaging die bij zijn talent past. Als u denkt dat "CR7" de beste scoorde van het WK wordt, profiteer dan van een winkans van 12 bij Betclic.

Luis Suarez heeft er ook wel zin in

Nadat hij alle verdedigingen van de Premier League angst heeft aangejaagd, begint Luis Suarez aan dit WK met de status superstar. Hij heeft de voorkeur boven Cavani in de rol van nummer 9, en "El Pistolero" is het sterke punt van Uruguay, een ware permanente gifstoot voor elke verdediger. Onderschat de speler van de Reds niet die aangeboden wordt aan een winkans van 17.

De outsiders

Als Messi niet present geeft, kan Argentinië rekenen op Agüero en Higuain om de bal in de netten van de tegenstander te schieten. Het is daarom logisch dat deze twee talenten aangeboden worden tegen winkansen van 16 en 18 bij Betclic. Na 6 maanden revalidatie zijn de verwachtingen hoog voor Falcao die wel eens geschiedenis kon schrijven met Colombia. De bookmakers wantrouwen de Monegask en geven hem une cote de 20.

Bij de andere outsiders valt te denken aan de aanvallers van de belangrijkste Europese landen. Als hun team tot het laatste viertal doordringt kunnen Van Persie, Costa, Balotelli, Rooney, Klose of Benzema wellicht ook aanspraak maken op de titel van beste scoorder. Houd de winkansen van deze scoorders goed in de gaten, aangeboden tussen 20 en 30.

Wie wordt de beste scoorder? Onze mening

Wij raden u aan in te zetten op Ronaldo (12) en Benzema (25) !

De Portugees is gewoon de meest invloedrijke speler ter wereld van het seizoen 2013/2014 en heeft het beste doelpuntenratio per wedstrijd. En Ronaldo heeft vooral Portugal naar een ongelooflijk niveau getild in de grote competities. In een Selecção die sterke is dan ooit, zou het niet verbazend zijn als de Gouden bal alle records verpulverd.

Benzema heeft een hele andere dimensie gekregen dit seizoen bij de Merengues en kan schitteren met het Franse team, dat een redelijk gelukkig groep heeft getrokken (Honduras, Equator, Zwitserland). Van alle grote Europese scoorders, is de Fransman volgens onze redactie het best geplaatst om de trofee in de wacht te slepen.

Artikel "WK 2014, wie wordt de beste scoorder?" van 15/07/2014

Sportwedden actueel