Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Premier League • Dag 14
01/12/2021 15:15
Aston Villa
Aston Villa
1 - 2
Afgelopen
45' : 0 - 2
Manchester City
Manchester City

Wedtip Aston Villa - Manchester City

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 11:50 - Gewijzigd op 1 december 2021 om 12:32

Op woensdagavond 1 december 2021 speelt het Aston Villa van Steven Gerrard op Villa Park tegen de huidige nummer 2 van de Premier League, het Manchester City van Pep Guardiola. Bij Aston Villa is er tot nu toe zeker sprake van het 'Stevie G-effect'. De van Rangers overgekomen Gerrard won als trainer gelijk zijn eerste 2 wedstrijden voor de ploeg uit Birmingham, nadat het daarvoor 5 wedstrijden op rij had verloren. Dankzij die overwinningen heeft het weer enigszins lucht met betrekking tot de onderste 3 plekken van de EPL. Het staat momenteel op de 13e plek met 16 punten uit 13 wedstrijden. 

Manchester City doet nog altijd volop mee voor alle prijzen, zoals bijna elk jaar het geval lijkt te zijn. De ploeg won afgelopen week knap van een weliswaar stroef draaiend Paris Saint Germain in de Champions League (2-0). De ploeg staat momenteel 2e in de EPL en liep dankzij het gelijke spel van koploper Chelsea tegen stadgenoot Man United ook nog twee punten in. Zelf won de ploeg dit weekend in het eigen Etihad Stadium met 2-1 van het goed-draaiende West Ham United. De ploeg van Guardiola domineerde de wedstrijd van de eerste tot de laatste minuut, maar liet het tot de tweede helft na om te scoren. 

Belangrijke punten Aston Villa - Manchester City

key points iconAston Villa won beide van zijn 2 wedstrijden onder de nieuwe trainer Steven Gerrard.

key points iconManchester City is de laatste 5 wedstrijden in alle competities ongeslagen.

key points iconManchester City won alle van zijn laatste 7 wedstrijden tegen Aston Villa.

Voorspelling Aston Villa - Manchester City

Steven Gerrard doet het goed met zijn nieuwe ploeg, maar de 2 overwinningen kwamen wel tegen enkele van de mindere goden in de EPL: thuis tegen Brighton & Hove Albion (2-0) en uit tegen Crystal Palace (1-2). City zal andere koek zijn. Manchester City zit in een goede periode en het lijkt ons onwaarschijnlijk dat ze bij de 'Villans' punten gaan laten vallen. Wij gaan daarom 'gewoon' voor een overwinning voor City.

Winnen bij 2 doelpunten voorsprong

Bet365 uitbetaling 2 doelpunten voorsprong

Je single weddenschap wordt bij deze promotie uitbetaald wanneer het team waar jij op hebt ingezet twee doelpunten voorsprong pakt. Ook bij een combinatieweddenschap wordt de betreffende wedstrijd aangemerkt als gewonnen wanneer het team waar je op inzet twee doelpunten voor staat. Deze actie geldt alleen voor pre-match single en combinatieweddenschappen voor standaard 1X2 weddenschappen. Je kunt profiteren van deze actie wanneer je je aanmeldt als klant bij Bet365.

Enkelvoudige weddenschappen en selecties van meervoudige weddenschappen worden bij bet365 als winnend afgehandeld als het team waarop je hebt gewed met 2 doelpunten verschil voorstaat. Geldt voor voor-de-wedstrijd enkelvoudige en meervoudige weddenschappen op de standaardmarkt Eindresultaat voor de relevante competities. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden.

De beste odds om op in te zetten Aston Villa - Manchester City

1
X
2
1
Bet365
7
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.33
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.45
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.