Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Premier League • Dag 22
15/01/2022 12:30
Aston Villa
Aston Villa
2 - 2
Afgelopen
45' : 0 - 1
Manchester United FC
Manchester United FC

Wedtip Aston Villa - Manchester United FC

Gepubliceerd op 11 januari 2022 om 13:30 - Gewijzigd op 11 januari 2022 om 13:29

Slechts 5 dagen na een onderlinge ontmoeting in de FA Cup mag Manchester United naar Villa Park voor haar Premier League duel met Aston Villa. Ondanks te spelen zonder Ronaldo, Jones, Matic en Sancho wist Manchester middels een vroeg doelpunt het FA Cup duel met 1-0 te winnen. De ploeg onder leiding van Ralf Rangnick hoopt een dergelijk positieve uitslag te kunnen herhalen, terwijl Aston Villa oogt haar recente resultaten om te draaien.

Voor haar eigen publiek zal Aston Villa opzoek gaan naar haar eerste overwinning in bijna een maand. De club onder leiding van Steven Gerrard heeft haar laatste 3 wedstrijden namelijk verloren. In totaliteit heeft Aston Villa 5 van haar laatste 8 wedstrijden verloren. Aan de andere kant is de club uit Manchester bezig aan een poging om haar seizoen om te keren. Een zevende positie op de Premier League ranglijst zou de laagste eindklassering sinds het 2013-2014 seizoen betekenen. Met dit in het achterhoofd is Manchester United dan ook bezig een goede serie wedstrijden, het heeft 5 van haar laatste 7 Engelse duels gewonnen. Na de 1-0 overwinning op Aston Villa eerder deze week zal United met zelfvertrouwen het veld betreden in Birmingham. Ondanks de 0-1 nederlaag in Old Trafford eerder dit seizoen heeft Manchester 3 van haar laatste 4 wedstrijden tegen Aston Villa gewonnen. Na eerder deze week meerdere basisspelers te hebben gerust zal Manchester United dan ook ogen om met haar versterkte ploeg dit duel haar kant op te slepen.

Belangrijke punten Aston Villa - Manchester United FC

key points iconManchester United won het onderlinge FA Cup duel zonder basisspelers zoals Ronaldo en Sancho.

key points iconManchester United heeft 3 van de laatste 4 duels met Aston Villa gewonnen.

key points iconManchester United heeft 5 van haar laatste 7 Engelse wedstrijden gewonnen.

Voorspelling Aston Villa - Manchester United FC

De onderlinge FA Cup ontmoeting slechts 5 dagen voor het Premier League duel tussen Manchester United en Aston Villa zit bij beide clubs nog vers in het achterhoofd. De overwinning van Manchester is dan ook een voortzetting van een trend voor beide teams, waarin Manchester United bezig is aan een goede reeks wedstrijden terwijl Aston Villa nog altijd zoekt naar haar eerste overwinning sinds 14 december. Gezien het feit dat Manchester United, in tegenstelling tot de FA Cup ontmoeting, deze wedstrijd zal beginnen met basisspelers als Ronaldo, Sancho, Jones en Matic zou het dan ook geen verbazing zijn als Manchester United deze wedstrijd ook weet te winnen.

De beste odds om op in te zetten Aston Villa - Manchester United FC

1
X
2
1
Bet365
2.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
2.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.