Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

04 december 2022 - 14:00 

- 1/8

Wereld - WK

Engeland
VS
Senegal

Wedtip :

Engeland wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Engeland - Senegal - WK

 door Arjan Van Tongerloo | in WK Voorspelling

Met de groepsfase van het WK grotendeels achter de rug mogen de ogen langzaamaan gefocust gaan worden op de achtste finale. Op 4 december om 20:00 zal Engeland het in het Al Bayt Stadium in Al Khor dan ook als winnaar van groep B op mogen gaan nemen tegen Senegal, welke zich als tweede wist te plaatsen in groep A. Waar Engeland nog altijd ongeslagen is dit WK wist Senegal zich na haar nederlaag tegen Nederland goed te herpakken met 2 overwinningen. Met een ticket naar de kwartfinale op het spel zullen beide landen hier waarschijnlijk een schep bovenop hun speelstijl willen doen.
$200 cadeau om te wedden op Engeland - Senegal! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

De beste kansen voor Engeland - Senegal

Goksite 1 X 2 Maximale bonus van
Unibet
1.61 3.65 6.75
Toto
1.62 3.8 6.65
$200 cadeau om te wedden op Engeland - Senegal! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Het zal voor weinigen als verrassing komen dat Engeland als favoriet wordt gezien in deze wedstrijd. De ‘Three Lions’ krijgen een quotering van 1.53 toegewezen, wat aantoont dat Engeland een vrij ruime favoriet is. Senegal krijgt met een quotering van 7.05 een ruimere status als underdog, waarbij ook een gelijkspel een relatief hoge quotering heeft met 3.90.

Wie gaat de Engeland - Senegal voetbalwedstrijd winnen?

De beste voorspellingen en winkansen voor de wedstrijd tussen Engeland en Senegal van WK op 04-12-2022:

  • Er is een kans van % ⭐ voor een overwinning van Engeland in deze wedstrijd tegen Senegal ⚽ met odds van 1.62 gevonden bij Toto.
  • Toto ⭐ heeft de beste kansen voor een voorspelling van een gelijkspel ⚽️ op 3.8 met een winkans van %.
  • Op dit moment zijn de beste kansen ⭐ voor een overwinning van Senegal ongeveer 6.75 bij Unibet. Dat is een kans van %.
Verbeter je sportweddenschappen met onze voetbalteam vergelijker (+100 statistieken)

Engeland - Senegal: Analyse van de vorm

Ondanks de teleurstellende prestaties die Engeland leverde binnen de Nations League eerder dit jaar verloopt het WK tot dusverre goed voor het Engelse elftal. De Engelsen waren ongeslagen in de groepsfase, waarbij er solide spel is geleverd. Naast de 0-0 uitslag tegen Amerika, waarbij Engeland niet wist te overtuigen op aanvallend vlak, liet de ploeg zowel tegen Iran als Wales haar aanvallende capaciteiten schijnen. Op verdedigend gebied lijkt Engeland ook veel sterker te zijn dan het voorheen was in de Nations League, waarbij het enkel in haar eerste wedstrijd tegen Iran tegendoelpunten incasseerde.

Voor Senegal oogde het behalen van de volgende ronde na haar openingswedstrijd tegen Nederland een lastige opgave. Echter, wisten de Senegalezen zich na de 0-2 nederlaag goed te herpakken en leverde de ploeg sterk spel tegen zowel Qatar als Colombia. Het spel van Senegal leek meer op wat het eerder dit jaar heeft laten zien, waarbij het verdedigend dermate stand weet te houden om haar aanval een kans te geven. Echter, is het bekende probleem dat Senegal deze prestaties met name levert wanneer het tegen zwakkere landen speelt, waarbij Engeland als nummer 5 op de FIFA-wereldranglijst een ander verhaal zal zijn.

$200 cadeau om te wedden op Engeland - Senegal! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Engeland tegen Senegal opstelling: De basis 11

Engeland

Tactisch plan : 4 - 1 - 2 - 3

1
J. Pickford
2
K. Walker
5
J. Stones
6
H. Maguire
3
L. Shaw
4
D. Rice
8
J. Henderson
22
J. Bellingham
17
B. Saka
9
H. Kane
20
P. Foden
9
B. Dia
13
I. Ndiaye
18
I. Sarr
6
N. Mendy
11
P. Ciss
15
K. Diatta
14
I. Jakobs
22
A. Diallo
3
K. Koulibaly
21
Y. Sabaly
16
E. Mendy

Tactisch plan : 4 - 4 - 1 - 1

Senegal

Engeland - Senegal: Analyse van de selectie

Met een ticket naar de kwartfinale op het spel zullen beide ploegen blij zijn dat ze beschikken over dezelfde selectie als in hun voorgaande wedstrijden. Zowel Engeland als Senegal wisten de groepsfase te beëindigen zonder nieuwe blessures, noch zijn er nieuwe schorsingen die de opstellingen kunnen beïnvloeden. Voor Engeland zal het succes dan waarschijnlijk ook weer afhankelijk zijn van de gebruikelijke sterren. Met name de aanval van de Engelse ploeg oogt momenteel op rolletjes te draaien. Zowel Bukayo Saka als Marcus Rashford hebben al tweemaal weten te scoren, terwijl Harry Kane 3 assists op zijn naam heeft. Verdedigend weet Engeland echter ook een sterke linie te leveren, waarbij met name Harry Maguire tot dusverre weet te schijnen. 

Gezien de aanvallende mankracht van Engeland zal in deze wedstrijd de achterhoede van Senegal een centrale rol moeten spelen als Senegal kans wil maken op de kwartfinale. Gelukkig bezit Senegal dan ook een aantal sterspelers in haar defensieve linie. Ondanks dat hij dit WK nog niet zijn beste spel heeft geleverd kan de impact van doelman Edouard Mendy niet worden onderschat, terwijl ook centrale verdediger en aanvoerder Kalidou Koulibaly een anker vormt voor de verdediging.

Belangrijke punten Engeland - Senegal

  1. Engeland is 4 interlands op rij ongeslagen.
  2. Engeland heeft 9 keer gescoord in haar 3 groepswedstrijden.
  3. Engeland wist zowel de VS als Wales van scoren te weerhouden.
  4. Senegal heeft in ieder van haar 3 groepswedstrijden tegendoelpunten geïncasseerd.
  5. Senegal heeft 5 keer gescoord in 3 groepswedstrijden.
$200 cadeau om te wedden op Engeland - Senegal! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze voorspelling voor Engeland - Senegal

Het lijkt erop dat Engeland binnen deze wedstrijd haar favorietenrol waar kan gaan maken. Engeland oogt momenteel in sterke vorm te zijn, waarbij het een aanval heeft die lastig te stoppen is, terwijl het verdedigend tegenstanders ook lastig kan maken. Aan de andere kant toonde Senegal tegen Nederland aan dat het moeite kan hebben tegen sterkere elftallen, waardoor Engeland een lastige kluif zal zijn. Tevens is Senegal vooralsnog niet in staat geweest om tegenstanders van scoren te weerhouden. Wij verwachten dat Engeland wint.

Wedtip :

Engeland wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Engeland - Senegal: Andere interessante wedtips

Beide Teams Scoren: Nee

Gezien de verdedigende krachten van Engeland en de moeite die Senegal kan hebben tegen sterke elftallen zou het niet verbazen als slechts 1 van de 2 ploegen scoort.

Meer dan 1.5 doelpunt

Met de aanvallende krachten van Engeland is het geen gekke gedachte dat deze wedstrijd minstens 2 doelpunten zal zien.
Voorspelling Engeland vs Senegal

Get Your First Bet Back!

Welcome BonusCaesars Sportsbook is offering an extraordinary opportunity for new bettors with their $1,000 First Bet Back promotion. Starting from September 19, 2023, eligible participants who are 21 or older and physically present in states like AZ, CO, IA, IL, IN, KS, LA, MA, MD, MI, NJ, NY, OH, PA, TN, VA, WV, or WY, can take advantage of this offer. To qualify, individuals must open a new Caesars Sportsbook Mobile or Online Account during the promotion period and register using a special promo code. This offer is a grand chance for newcomers to experience the thrill of sports betting with a significant Bonus Bet, courtesy of Caesars Sportsbook.

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Veelgestelde vragen

De wedstrijd zal worden gespeeld om 20:00 Nederlands tijd, wat betekent dat het 22:00 zal zijn in Qatar.

De wedstrijden van het WK kunnen worden gevolgd op NPO 1, NOS.nl of in de NOS-app.

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Register now!
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer