Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Premier League • Dag 14
01/12/2021 15:15
Everton
Everton
1 - 4
Afgelopen
45' : 1 - 2
Liverpool
Liverpool

Wedtip Everton - Liverpool

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 19:02 - Gewijzigd op 1 december 2021 om 12:30

De cijfers van Everton zijn de laatste tijd dusdanig slecht dat manager Rafael Benítez nu al moet vrezen voor zijn job. De 1-0 nederlaag tegen promovendus Brentford van afgelopen zondag was de zevende wedstrijd op rij waarin The Toffees niet wonnen. Met de Merseyside Derby tegen Liverpool kan het wel eens de laatste wedstrijd worden voor de Spanjaard. Uit de vorige 5 wedstrijden op eigen grond kon het 7 punten sprokkelen. Het won tegen Burnley (3-1) en Norwich (2-0), verloor tegen West Ham (0-1) en Watford (2-5) en speelde 0-0 gelijk tegen Tottenham.

Liverpool verloor zijn laatste uitwedstrijd in de Premier League met 3-2 van West Ham maar lijkt daar ondertussen volledig van hersteld te zijn. Het speelde ondertussen Arsenal en Southampton telkens met 4-0 naar huis en kon ondertussen in de UEFA Champions League ook thuis FC Porto opzij zetten waardoor het Europees een perfect rapport haalt.

Belangrijke punten Everton - Liverpool

key points iconLaatste wedstrijd Benitez?

key points iconLiverpool pakt 9/9.

key points iconEverton won al 7 wedstrijden niet.

Voorspelling Everton - Liverpool

Een derby staat altijd los van de huidige vorm en het extra sportieve naast het veld. Doch lijkt de dip van Everton wel zeer grote proporties aan te nemen terwijl Liverpool volop op het ritme van een echte titelkandidaat aan het spelen is. Wij tippen dan ook op een zege van de uitploeg en misschien wel de laatste wedstrijd van Rafael Benitez voor The Toffees.

Winnen bij 2 doelpunten voorsprong

Bet365 uitbetaling 2 doelpunten voorsprong

Je single weddenschap wordt bij deze promotie uitbetaald wanneer het team waar jij op hebt ingezet twee doelpunten voorsprong pakt. Ook bij een combinatieweddenschap wordt de betreffende wedstrijd aangemerkt als gewonnen wanneer het team waar je op inzet twee doelpunten voor staat. Deze actie geldt alleen voor pre-match single en combinatieweddenschappen voor standaard 1X2 weddenschappen. Je kunt profiteren van deze actie wanneer je je aanmeldt als klant bij Bet365.

Enkelvoudige weddenschappen en selecties van meervoudige weddenschappen worden bij bet365 als winnend afgehandeld als het team waarop je hebt gewed met 2 doelpunten verschil voorstaat. Geldt voor voor-de-wedstrijd enkelvoudige en meervoudige weddenschappen op de standaardmarkt Eindresultaat voor de relevante competities. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden.

De beste odds om op in te zetten Everton - Liverpool

1
X
2
1
Bet365
8
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.36
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op Everton - Liverpool Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.