Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 19
15/01/2022 14:00
Feyenoord
Feyenoord
0 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 0
Vitesse
Vitesse

Wedtip Feyenoord - Vitesse

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 21:00 - Gewijzigd op 13 januari 2022 om 10:56

Feyenoord staat op de 3e plek in de Eredivisie, 4 punten achter koploper PSV. Het team van Arne Slot won de laatste wedstrijd in de competitie voor de winterstop overtuigend van Heerenveen (0-3). Ter voorbereiding op de seizoen hervatting werd er geoefend tegen PEC Zwolle. De oefenwedstrijd op Varkenoord werd met 3-1 gewonnen. Vooral centrale middenvelder Orkun Kökcü speelde goed en scoorde 2 keer.

Vitesse staat op een knappe 4e plek in de eredivisie. Door de goede prestaties onder leiding van coach Thomas Letsch wordt er flink getrokken aan belangrijke spelers. Verdediger Danilho Doekhi staat in de belangstelling van PSV. Voor Riechedly Bazoer is er mede door zijn in de zomer aflopende contract veel belangstelling. Tegenstander Feyenoord zou hem direct willen overnemen maar of Vitesse hem laat gaan is de vraag. Vitesse wil in ieder geval wachten met onderhandelen met de Rotterdammers tot na de directe confrontatie tussen de twee teams.

Belangrijke punten Feyenoord - Vitesse

key points iconFeyenoord won zijn laatste wedstrijd met 3-1 van PEC Zwolle (vriendschappelijk)

key points iconLaatste keer (3 oktober) dat de teams tegen elkaar speelde won Vitesse met 2-1

key points iconVitesse staat op de 4e plaats in de Eredivisie

key points iconFeyenoord staat op de 3e plaats in de Eredivisie

key points icon6 punten verschil tussen de twee teams op de ranglijst

Voorspelling Feyenoord - Vitesse

Vitesse staat met 33 punten uit 18 wedstrijden 6 punten achter op Feyenoord. Winnen de Arnhemmers dan kunnen ze het gat verkleinen tot 3 punten. Wint Feyenoord dan ontstaat er een gat van 9 punten. Het is een belangrijke wedstrijd voor beide teams en de spanning zal om te snijden zijn. Uiteindelijk denken wij dat Feyenoord de wedstrijd gaat winnen. Wij gaan voor een 3-2 overwinning.

Voetbal accumulators

bet365 voetbal accumulators actie

Met de voetbal accumulators kun je tot 70% bonus pakken op combinatieweddenschappen binnen bepaalde voetbalcompetities. Dit geldt voor pre-matchs selecties van 3 of meer wedstrijden, alleen voor de 'standaard' winst, verlies, gelijkweddenchappen, of uitslag/beide teams scoren weddenschappen. Het bonuspercentage is afhankelijk van het aantal selecties. Om van deze promotie te kunnen profiteren dien je je vanzelfsprekend te registreren bij Bet365.

Voetbal accumulators - Bij de afhandeling van accumulators wordt er 5 - 70% extra toegevoegd aan je uitbetaling bij bet365. Alleen van toepassing op voor-de-wedstrijd accumulators met 3 of meer selecties op de standaardmarkten Eindresultaat, Beide teams scoren of Eindresultaat/beide teams scoren. Het extra percentage hangt van het aantal selecties. Maximale extra uitbetaling is €100.000. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten Feyenoord - Vitesse

1
X
2
1
Bet365
1.4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
7
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op Feyenoord - Vitesse Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.