EK • Group A Dag 3
20/06/2021 12:00
Italië
Italië
1 - 0
Afgelopen
45' : 1 - 0
Wales
Wales

Wedtip Italië - Wales

Italië had weinig tijd nodig om zich te verzekeren van een ticket voor de achtste finale. Twee wedstrijden waren genoeg voor het elftal van Roberto Mancini om bij de eerste twee ploegen in de poule te eindigen. In de openingswedstrijd gaven de Italianen Turkije geen schijn van kans (3-0) en ook tegen Zwitserland hield Italië zich niet in (wederom 3-0). Italië kwam in beide wedstrijden vrijwel niet in moeilijkheden en zowel Ciro Immobile als Manuel Locatelli maakten al twee doelpunten in die ontmoetingen. Hoewel Italië niet persé volle bak hoeft te gaan in de laatste wedstrijd tegen Wales, zal het de groepsfase goed willen afsluiten en als eerste in de poule willen eindigen. Italie staat op 6 punten en tegenstander Wales op 4 punten, waardoor een gelijkspel tegen Wales volstaat om als groepshoofd te eindigen. Desalniettemin zal de ploeg van Roberto Mancini de prachtige reeks van 10 gewonnen wedstrijden zonder een tegendoelpunt tegen te krijgen willen voortzetten. Dat Italië al lange tijd goed bezig is, blijkt ook uit het feit dat het inmiddels al 29 wedstrijden ongeslagen is.

Tegenstander Wales zal ook blij zijn met de start op dit EK. In de eerste wedstrijd werd Zwitserland op 1-1 gehouden, al was het de mindere ploeg. In de tweede speelronde werd Turkije met 2-0 verslagen, ondanks dat Gareth Bale een penalty huizenhoog over het doel schoot. Wales is met de 4 behaalde punten vrijwel zeker van de volgende ronde, of het nu als tweede of als derde eindigt in de poule. Hoewel de prestaties tegen Zwitserland en Turkije uitstekend waren, is de aankomende tegenstander Italië andere koek. Daar waar Italië over Zwitserland en Turkije heenliep, ging dat Wales moeilijker af. Bovendien speelt Italië wederom een thuiswedstrijd en heeft het meer kwaliteit in de selectie dan Wales.

Belangrijke punten Italië - Wales

  • Italië won de eerste twee EK-wedstrijden overtuigend met 3-0 van zowel Turkije als Zwitserland

  • Wales haalde 4 punten uit de eerste 2 wedstrijden: 1-1 tegen Zwitserland en 2-0 tegen Turkije

  • Italië heeft zich al gekwalificeerd voor de achtste finale en heeft aan een gelijkspel genoeg om groepshoofd te worden

  • Wales staat 3 punten voor op de nummer 3 in de poule, Zwitserland, en lijkt ongeacht het resultaat tegen Italië zeker te zijn van de volgende ronde

  • Italie won de laatste 10 wedstrijden en hield daarin altijd de nul. De Italianen zijn zelfs 29 wedstrijden ongeslagen.

  • Ciro Immobile en Manuel Locatelli goed op dreef bij de Italianen: allebei 2 goals in 2 wedstrijden

  • Italië speelt wederom een thuiswedstrijd in Rome

Voorspelling Italië - Wales

Italië is na de uitstekende prestaties tegen Turkije en Zwitserland al gekwalificeerd en hoeft niet te winnen in de laatste wedstrijd om eerste te worden in poule A. Ook Wales staat er met 4 punten uit 2 wedstrijden goed voor en lijkt vrijwel zeker te zijn van de volgende ronde. Italië is tot dusver echter overtuigend bezig op het EK en won inmiddels 10 wedstrijden op rij zonder een goal te incasseren. Wij denken dat Italië deze reeks een vervolg geeft tegen het kwalitatief mindere Wales en de 11e overwinning op rij gaat boeken.

Voorspelling Italië Wales gepubliceerd op 17 juni 2021

De beste odds om op in te zetten Italië - Wales

1
Toto
1.53
De aanbieding bekijken
Wed nu!
X
Toto
3.95
De aanbieding bekijken
Wed nu!
2
Toto
7.95
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Italië - Wales Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.