Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Bundesliga • Dag 19
15/01/2022 12:30
Mönchengladbach
Mönchengladbach
1 - 2
Afgelopen
45' : 0 - 0
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Wedtip Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 08:10 - Gewijzigd op 13 januari 2022 om 10:56

Borussia Monchengladbach did it again. De Borussen wisten de heenronde van de Bundesliga op de beste manier in te zetten die het zich kon inbeelden door op het veld van stadgenoot Bayern München te gaan winnen (1-2) en zich zo de titel van zwart beest van die rekordmeister volledig mag toe eigenen. De zege was wel absoluut welkom want het is de eerste driepunter dat het kon boeken uit zijn laatste 5 gespeelde wedstrijden in de Bundesliga. Het boekt zo een 4 op 15. Gladbach ging de laatste twee thuiswedstrijden voor de winterstop de boot in tegen Freiburg met een pijnlijke 0-6 en tegen Eintracht Frankfurt met 2-3. Van de 10 gespeelde thuiswedstrijden dit seizoen slaagde er niet in om meer dan 2 wedstrijden te winnen. Benieuwd of de overwinning op Bayern een katalysator naar betere cijfers kan zijn.

Het treft met Bayer Leverkusen een ploeg die zijn eerste wedstrijd van de heenronde niet wist te winnen door thuis te blijven haperen op een 2-​​2 tegen Union Berlin. Hierdoor zakte het uit de top 4 (Champions League plaatsen) naar een voorlopige 5e plaats. Leverkusen pakt ook niet de hoogste dosering aan vertrouwen mee naar deze verplaatsing want zijn vorige twee wedstrijden buitenshuis verloor het telkens. Het ging 5-2 de boot in op het veld van Frankfurt en moest ook op het veld van Freiburg een 2-1 nederlaag toestaan, meteen ook de twee eerste nederlagen buitenshuis dit seizoen.

Belangrijke punten Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

key points iconMonchengladbach blaakt van vertrouwen na zege op Bayern Munchen.

key points iconLeverkusen verloor laatste twee uitwedstrijden.

key points iconLeverkusen won 1 van laatste 5 uitwedstrijden.

Voorspelling Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

De reden waarom Leverkusen bovenaan begint te lossen is vooral omdat de machine buitenshuis begint te haperen. Van zijn laatste 5 wedstrijden kon het er maar 1 winnen. We haalden de twee recente nederlagen reeds aan maar het bleef ook op een gelijkspel haperen op het veld van FC Koln (2-2) en Hertha Berlin (1-1). Wij gaan voor een winst voor de thuisploeg, dat onlangs van Bayern won.

Winnen bij 2 doelpunten voorsprong

Bet365 uitbetaling 2 doelpunten voorsprong

Je single weddenschap wordt bij deze promotie uitbetaald wanneer het team waar jij op hebt ingezet twee doelpunten voorsprong pakt. Ook bij een combinatieweddenschap wordt de betreffende wedstrijd aangemerkt als gewonnen wanneer het team waar je op inzet twee doelpunten voor staat. Deze actie geldt alleen voor pre-match single en combinatieweddenschappen voor standaard 1X2 weddenschappen. Je kunt profiteren van deze actie wanneer je je aanmeldt als klant bij Bet365.

Enkelvoudige weddenschappen en selecties van meervoudige weddenschappen worden bij bet365 als winnend afgehandeld als het team waarop je hebt gewed met 2 doelpunten verschil voorstaat. Geldt voor voor-de-wedstrijd enkelvoudige en meervoudige weddenschappen op de standaardmarkt Eindresultaat voor de relevante competities. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden.

De beste odds om op in te zetten Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

1
X
2
1
Bet365
3
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
2.1
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.