Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Europa League • Group H Dag 5
25/11/2021 12:45
NK Dinamo Zagreb
NK Dinamo Zagreb
1 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 1
Genk
Genk

Wedtip NK Dinamo Zagreb - Genk

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 11:45 - Gewijzigd op 23 november 2021 om 09:34

De kampioen uit Kroatië Dinamo Zagreb mag voor de 5e speeldag in de UEFA Europa League thuis KRC Genk ontvangen. Zagreb staat momenteel tweede in groep H en heeft vier punten achterstand op leider West Ham United en twee punten voorsprong op eerste achtervolger Genk. Dit wordt dus een zeer belangrijke wedstrijd voor beide partijen. Indien Zagreb wint is het zeker van de volgende ronde. Indien West Ham iets laat liggen op het veld van Rapid Wenen kan het eventueel nog voor groepswinst gaan ook op de laatste speeldag op het veld van West Ham.

Het loopt helemaal niet lekker bij KRC Genk. In de eigen competitie verloor het dit weekend opnieuw, ditmaal van de laatste in de stand Beerschot (2-0). De week ervoor haalde het thuis ook enkel maar een bedroevend gelijkspel tegen de voorlaatste Cercle Brugge (1-1). Het staat momenteel slechts 8ste in de Belgische competitie en de positie van trainer John Van der Brom begint meer en meer onhoudbaar te worden. Dit is zowat zijn laatste kans om de boel nog recht te trekken. Geen gemakkelijke klus, op het veld van Zagreb gaan winnen. 

Belangrijke punten NK Dinamo Zagreb - Genk

key points iconGenk in crisis.

key points iconZagreb won partij in Genk met 0-3.

key points iconDinamo nog kans op groepswinst.

Voorspelling NK Dinamo Zagreb - Genk

De heenmatch was voor Genk absoluut geen prettige herrinering. Het ging namelijk met 0-3 zeer pijnlijk de boot in op eigen grond. Op de vorige speeldag was het dan wel weer in staat om thuis de betere te zijn van West Ham United, maar het kon de wedstrijd niet over de streep trekken (2-2). Wie dacht dat het puntje tegen The Hammers ging functioneren als opkikker voor het vertrouwen kwam snel bedrogen uit want in zijn laatste twee competitiewedstrijden kwam het niet verder dan een 1 op 6 tegen de laatste twee uit de stand in België.

De beste odds om op in te zetten NK Dinamo Zagreb - Genk

1
X
2
1
Bet365
2
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.6
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
3.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.