Bet365
De aanbieding bekijken
ZEbet
 €50  GRATIS!
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 20
23/01/2022 14:30
PSV
PSV
1 - 2
Afgelopen
45' : 0 - 1
Ajax
Ajax

Wedtip PSV - Ajax

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 22:30 - Gewijzigd op 21 januari 2022 om 11:08

Op 23 januari zal de topper van de Eredivisie plaatsvinden in Eindhoven, wanneer PSV Ajax mag ontvangen. Als huidige nummer 1 en 2 in een nauwe titelstrijd staat er voor beide teams veel op het spel. Met een verschil van slechts 1 punt zou PSV met een overwinning een groter gat kunnen creëren, terwijl Ajax de eerste plek zou kunnen heroveren als het wint. Sinds de nederlaag van Ajax tegen AZ Alkmaar in december bevindt PSV zich op de koppositie in de Eredivisie. De Eindhovenaren hebben deze eerste plaats weten te bemachtigen en behouden door haar recente resultaten, het is momenteel 9 competitieduels op rij ongeslagen en wist 8 van deze wedstrijden te winnen. Gedurende deze indrukwekkende reeks heeft PSV ook 25 keer het net weten te vinden, terwijl het slechts achtmaal een tegendoelpunten moest incasseren. Over het gehele seizoen heeft PSV slechts driemaal verloren, waaronder wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord. Echter, hebben de Eindhovenaren in 12 wedstrijden tegendoelpunten ontvangen waardoor het in grotere mate op haar offensieve capaciteiten heeft moeten rusten dan haar titelconcurrent.

PSV zal dan ook een moeilijke tegenstander treffen met Ajax. De Amsterdammers zijn ondanks hun huidige 2e positie bezig aan een ongekend seizoen. Ajax heeft over alle competities (Eredivisie, KNVB Beker en Champions League) slechts 2 wedstrijden verloren, welke allebei in de Eredivisie plaatsvonden. Ondanks deze 2 nederlagen oogt Ajax erg sterk, het won tot nu toe 14 van haar 19 competitieduels. In deze 19 wedstrijden heeft het aan beide kanten sterk gepresteerd, met 59 doelpunten en 4 tegendoelpunten. Het zal dan ook interessant worden om te zien hoe PSV het offensief doet tegen een Ajax dat in slechts 3 competitieduels tegendoelpunten heeft geïncasseerd. Ook eerder dit seizoen presteerde Ajax goed tegen PSV, het won de eigen Arena met 5-0 van de Eindhovenaren. Dit is een voortzettende trend uit recente jaren. In competitiewedstrijden is Ajax momenteel 6 wedstrijden ongeslagen tegen PSV.

Echter, zal voor beide teams deze wedstrijd er lichtelijk anders uitzien. Landgenoten Sébastien Haller (Ajax) en Ibrahim Sangaré (PSV) hebben zich met Ivoorkust weten te plaatsen voor de achtste finales en zullen deze Eredivisie wedstrijd moeten missen. Tevens zal Ajax het moeten doen zonder haar basiskeeper André Onana. In zijn plaats zal Remko Pasveer het doel moeten betreden, een keeper die zich in het verleden heeft bewezen bij Ajax als goede vervanging voor Onana waar nodig.

Belangrijke punten PSV - Ajax

key points iconAjax won 14 van haar 19 competitiewedstrijden tot nu toe.

key points iconPSV is 9 competitiewedstrijden op rij ongeslagen.

key points iconAjax won eerder dit seizoen met 5-0 van PSV.

key points iconBeide teams missen spelers vanwege de Afrika Cup.

Voorspelling PSV - Ajax

De ontmoeting tussen PSV en Ajax zou aan het einde van het seizoen zomaar doorslaggevend kunnen zijn in de titelrace voor beide teams. Zowel PSV als Ajax ogen in bloedvorm en beide teams hebben dit seizoen nog weinig steken laten vallen. Echter, oogt Ajax ondanks haar tweede positie de lichte overhand te hebben over PSV. PSV moet in het merendeel van haar wedstrijden tegendoelpunten incasseren waardoor het op haar offensieve capaciteiten rust, terwijl Ajax juist defensief weinig steken laat vallen en dit aanvalt met doelpuntrijke wedstrijden, Wij voorspellen dat Ajax wint.

Winnen bij 2 doelpunten voorsprong

Bet365 uitbetaling 2 doelpunten voorsprong

Je single weddenschap wordt bij deze promotie uitbetaald wanneer het team waar jij op hebt ingezet twee doelpunten voorsprong pakt. Ook bij een combinatieweddenschap wordt de betreffende wedstrijd aangemerkt als gewonnen wanneer het team waar je op inzet twee doelpunten voor staat. Deze actie geldt alleen voor pre-match single en combinatieweddenschappen voor standaard 1X2 weddenschappen. Je kunt profiteren van deze actie wanneer je je aanmeldt als klant bij Bet365.

Enkelvoudige weddenschappen en selecties van meervoudige weddenschappen worden bij bet365 als winnend afgehandeld als het team waarop je hebt gewed met 2 doelpunten verschil voorstaat. Geldt voor voor-de-wedstrijd enkelvoudige en meervoudige weddenschappen op de standaardmarkt Eindresultaat voor de relevante competities. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden.

De beste odds om op in te zetten PSV - Ajax

1
X
2
1
Toto
4
bonus : €50 Als PSV wint, ontvang je €50 X 4 = € 0
Wed nu!
Als PSV wint, ontvang je €50 X 4 = € 0
1
X
2
X
Bet365
3.8
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
1.94
bonus : €50 Als Ajax wint, ontvang je €50 X 1.94 = € 0
Wed nu!
Als Ajax wint, ontvang je €50 X 1.94 = € 0
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op PSV - Ajax Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid

Andere weddenschappen

Ook bekijken
16/05 20:45
Juventus Lazio Roma
18/05 21:00
Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.