Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe haal je je geld terug van Bet365?

Hoe haal je je geld van Bet365 afBet365 is een groot platform met miljoenen gebruikers. Je kunt er inzetten op sportweddenschappen of gokspelletjes spelen. Bij winst wordt het gewonnen geld op je account bij Bet365 gezet. In dit artikel lees je hoe je dit geld zo snel mogelijk naar je bankrekening stort. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Stappenplan voor het overmaken van geld van je Bet365 account

Een online aanbieder van sportweddenschappen en casinospelen moet toegankelijk en overzichtelijk zijn. Als klant hou je graag de controle in eigen hand. Het overstorten van geld naar bijvoorbeeld je bankrekening moet daarom geen problemen opleveren. Bij Bet365 hoeven klanten zich geen zorgen te maken. Er zijn meerdere manieren om geld van je account te halen en die zijn allemaal gebruiksvriendelijk. Dit zijn de stappen die moet doorlopen om geld terug te halen: 

  1. Log in bij Bet365
  2. Bezoek je accountpagina en selecteer dat je geld over wilt maken. 
  3. Kies de manier van overstorten. 
  4. Hou rekening met de limieten die gelden voor een bepaalde betalingsmethode. 
  5. Bij de eerste keer geld overmaken moet je meer gegevens invullen. 
  6. Vul het bedrag in en wacht tot het geld over is gemaakt. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Inloggen op je account bij Bet365

Deze stap ligt voor de hand. Maar voor de volledigheid nemen we het hele proces door. Om je geld over te maken log je eerst in bij Bet365. Ga naar de Nederlandstalige website van Bet365 en klik rechts bovenin op “log in”. Voer vervolgens je naam en je wachtwoord in. Die kies je zelf wanneer je een account begint bij Bet365. 

Heb jij nog geen account bij Bet365? Zorg dan dat je gebruik maakt van deze welkomstbonus

Ga naar “mijn account” en selecteer dat je geld over wenst te storten

Via de ”mijn account” sectie bij Bet365 krijg je de mogelijkheid om geld over te maken. Klik rechts bovenin op het icoontje met het poppetje. Voordat je hieraan begint is het handig om na te denken over de betalingsmethode die je wenst te gebruiken. 

Dit zijn de stortingsmogelijkheden bij Bet365

Net zoals bij de meest andere websites voor gokspelen en sportweddenschappen zijn er meerdere methodes om geld over te storten. Bet365 richt zich op de Nederlandse markt en daarom is het mogelijk om te kiezen voor iDEAL. Andere populaire opties zijn PayPal, Sofort en creditcard. Het overmaken van het geld vindt in het gunstigste geval min of meer onmiddellijk plaats. Welke methode je kiest heeft daar geen invloed op. Hou er wel rekening mee dat “onmiddellijk” een groot woord is. Maar Bet365 handelt stortingen normaal gesproken wel binnen een dag af. Officieel zou je geld in ieder geval binnen 5 dagen op je rekening moeten staan. Hiermee dekt Bet365 zich een beetje in. Want klanten kunnen officieel pas klagen over het lange wachten wanneer er minstens 5 dagen verstreken zijn. 

Verschillende limieten voor de verschillende methodes

Wel zijn er verschillen tussen de limieten. Vooral het minimum te storten bedrag is voor spelers relevant. Bij iDEAL, Sofort en creditcard bedraagt het laagst mogelijke bedrag €5,-. Wanneer je kiest voor PayPal dien je minstens €15,- euro per keer over te maken. Op zich zijn dit redelijk lage bedragen. Bij veel andere websites liggen de minima een stuk hoger. Bovendien hoef je bij Bet365 niks te betalen voor het overstorten van geld naar je eigen rekening of PayPal account. Dat is een van de voordelen van gokken bij Bet365. In de eerste plaats omdat je meer winst overhoudt en niet deel afstaat aan allerlei fees. Daarnaast ben je hierdoor helemaal vrij om zelf te bepalen wanneer en hoeveel geld je overmaakt. Je hoeft bijvoorbeeld niet in één keer grote bedragen over te storten om de kosten zo laag mogelijk te houden. 

Je gegevens invullen wanneer je de eerste keer geld overstort

De eerste keer geld overstorten is iets meer werk. Want je moet waarschijnlijk nog een aantal gegevens invoeren. Kies allereerst de methode die het liefst gebruikt. Kies je voor een bank? Voer dan de gegevens zoals je rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder in. Bij het aanmaken van je account word je gevraagd om een kopie van je paspoort, rijbewijs of ID-kaart op te sturen. Over het algemeen kun je beginnen met gokken zonder dat je dit gedaan hebt. Maar om het geld op te nemen is het wel noodzakelijk dat een kopie van een officieel identiteitsbewijs in handen is van Bet365. Stuur daarom een kopie op wanneer je dat nog niet gedaan hebt. Zorg ervoor dat je gegevens duidelijk leesbaar zijn. Het bedrag invoeren en wachten tot je het geld binnen hebt

Het bedrag invoeren en wachten tot je het geld binnen hebt

De laatste stap is het invoeren van het bedrag dat je over wilt maken. Hou rekening met de limieten van de betalingsmethode die je hebt gekozen. Vervolgens wacht je tot het geld binnen is. Zoals gezegd duurt dat bij Bet365 normaal gesproken een stuk korter dan de aangegeven limiet van 5 dagen. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Zo zorg je ervoor dat het bedrag dat je terughaalt zo hoog mogelijk is

Weddenschappen aangaan en gokken doe je ten dele voor de spanning. Het kan het kijkplezier bevorderen wanneer je geld op een deelnemer of team inzet. Maar uiteindelijk doe je het natuurlijk maar voor één ding: het winnen van geld. Gokken en wedden is deels afhankelijk van geluk. Maar het hanteren van een goede strategie verhoogt je kansen wel degelijk. Probeer dus vooral logisch in te zetten. Volg in dit geval niet je hart maar probeer vooral met je verstand te gokken. Altijd inzetten op je favoriete teams en sporters is zelden het beste plan.

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Maak gebruik van bonussen en codes om een vliegende start te maken

Slimme gokkers maken overal gebruik van om hun winst te laten oplopen. Om meer te verdienen zonder zelf geld in te leggen zijn bonuscodes ontzettend handig. Je krijgt ze bijvoorbeeld wanneer je een nieuw profiel aanmaakt. Maar er zijn ook methodes voor spelers met bestaande accounts.

Kies voor meer winst dankzij de beste bonuscodes. Bet365 heeft doorgaans meerdere acties lopen die jou helpen om meer winst te maken. Kies bijvoorbeeld voor deze promotiecode voor nieuwe klanten. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Andere vragen over Bet365

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer