Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe registreer je je bij Bet365?

Hoe te registreren bij Bet365

Bet365 is een van de grootste en bekendste websites met sportweddenschappen en gokspelen van de wereld. Om te kunnen gokken is het noodzakelijk om een account te creëren. Dat gaat bij Bet365 op zich redelijk gemakkelijk want ze hebben een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. In dit artikel doorlopen we de stappen voor het aanmaken van je eigen profiel bij Bet365. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

De eerste stap van het registreren van een account

Voor Nederlanders is het gemakkelijk dat de complete website van Bet365 in het Nederlands is. Klik rechtsbovenin op de Nederlandstalige homepage van Bet365 op “word lid”. Voer vervolgens een accountnaam en een wachtwoord in en maak eventueel gebruik van een bonuscode. Je gebruikersnaam moet tussen de 6 en 14 tekens lang zijn. 

Bet365 geeft klanten verschillende methodes om hun gegevens in te voeren. Je kunt ervoor kiezen om alles handmatig te doen. Het is wellicht gemakkelijk om te kiezen voor IDIN. Via IDIN koppel je op een veilige manier je account aan je bankgegevens. Hierdoor weet Bet365 meteen wie je bent. Ter verificatie is het noodzakelijk om je IBAN in te voeren. Op die manier weet Bet365 dat je de juiste bankgegevens invoert. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Verifiëren dat jij het bent met een identiteitsbewijs

Wanneer je gaat wedden is er geld in het spel. Daarom is uitvoerige registratie nodig om te bewijzen dat jij bent wie je zegt dat je bent. Bet365 vraagt nieuwe klanten om gegevens op hun paspoort, identiteitskaart en rijbewijs. Maak een scan van dit document of stuur een al bestaande, digitale kopie naar de site. Een foto maken is eveneens een optie. Let er wel op dat alle gegevens duidelijk zichtbaar en de belangrijke nummers goed leesbaar zijn. Je krijgt vrij snel een reactie van Bet365 waarin staat of de opgestuurde documenten voldoen aan de eisen. Indien dat niet het geval is, vraagt de site om een nieuw exemplaar op te sturen. 

Check in de volgende sectie of al jouw persoonlijke gegevens juist zijn. Een gedeelte is automatisch ingevuld. Neem rustig de tijd om deze te controleren. Denk aan gegevens zoals je adres en BSN-nummer.

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Richt je account helemaal naar smaak in

Bet365 laat klanten redelijk veel zelf bepalen. Dat geldt ook voor maatregelen om te voorkomen dat je te veel geld vergokt. Je stelt bijvoorbeeld in hoe vaak je geld kunt storten. Wil je dat elke dag, iedere week of maximaal één keer per maand doen? De hoogte van de maximale storting stel je ook in. Die bedraagt minimaal €5,- en maximaal €100.000,-. Om een gokverslaving te voorkomen krijg je ook de mogelijkheid om een tijdslimiet in te stellen. Verder bepaal je bijvoorbeeld wat het maximale bedrag op je account mag zijn. 

Nadat je alle stappen hebt doorlopen ontvang je een e-mail van Bet365 om het adres te bevestigen. Hiermee is het creëren van een account bij Bet365 afgerond. Het enige dat je nog hoeft te doen om te gokken is geld op je account storten. In Nederland is de meest gebruikte methode iDEAL. Maar bet365 geeft je ook andere opties, zoals een creditcard en Klarna. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Andere vragen over Bet365

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer