Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Is Bet365 betrouwbaar?

Is bet365 betrouwbaar

Bij het afsluiten van een weddenschap moet er een bepaald vertrouwen zijn tussen aanbieder en speler. In dit artikel bespreken we de betrouwbaarheid van Bet365. Het is een van de grootste aanbieders van sportweddenschappen in de wereld en ook in Nederland populair. Aan het einde weet je of je hier met een gerust hart sportweddenschappen kan plaatsen. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

De juiste licenties en strenge controles

Er zijn speciale instanties die goksites nauwlettend in de gaten houden. Om aan te geven dat je betrouwbaar bent vraag je als goksite een bepaalde licentie aan. Vervolgens word je voortdurend in gecontroleerd. Voor de consument is dit de belangrijkste manier om te verifiëren dat een website betrouwbaar is. Wat dat betreft zit het met Bet365 wel goed. Aangezien ze een behoorlijk aantal licenties in huis hebben. De licenties van Groot-Brittannië en Malta worden door experts gezien als de meest waardevolle. Aangezien deze kansspelautoriteiten het hoogst aangeschreven staan de strengste regels hanteren. Bet365 beschikt over deze licenties. Net zoals het een licentie voor Zweden, Spanje en Nederland in huis heeft. 

De licentie van Nederland is dus ook in bezit. Sinds 1 oktober 2021 is Bet365 namelijk een legaal platform in Nederland. Door de voormalige monopoliepositie van Holland Casino heeft het even geduurd voordat online gokken legaal werd. Voor Nederlanders moet het een goed gevoel geven dat ze nu gewoon legaal weddenschappen kunnen plaatsen bij Bet365. 

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Een makkelijk te bereiken klantenservice

Als je een klacht of een probleem hebt staat Bet365 voor je klaar. Dat is al een goede graadmeter voor de betrouwbaarheid van een website. Een groot voordeel is dat de communicatie gewoon in het Nederlands verloopt. Je hebt toegang tot een uitgebreide kennisbank met FAQ's. Verder is het mogelijk om contact op te nemen via e-mail, telefoon of het sturen van een brief via de post.

Bet365 valt overigens regelmatig in de prijzen. Vaak voor een combinatie van aanbod, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Dat zijn allemaal indicatoren dat deze sportweddenschappensite te vertrouwen is. 

Je geld is veilig op je account bij Bet365

Bij goksites is er geld in het spel en daarom liggen er kwaadwillenden op de loer. Bet365 maakt gebruik van SSL-verbindingen. Hierdoor is de communicatie tussen jou en de server versleuteld en niet inzichtelijk voor derden. Verbindingen met SSL versleutelen is een absolute vereiste wanneer er online geld uitgewisseld wordt. 

Tot op heden is het nog niet voorgekomen dat de website van Bet365 is gehackt. Mocht dat gebeuren, dan zijn klanten tot een bedrag van €100.000,- verzekerd. Dat is een redelijk standaard bedrag en ligt bovendien een stuk hoger dan wat de meeste klanten op hun account hebben staan. 

Denk bij de veiligheid overigens ook aan je eigen verantwoordelijkheid. Zo voorkom je dat je account bij Bet365 gehackt wordt. Kies voor een sterk wachtwoord. Log bovendien nooit in via een open netwerk, zoals in een restaurant, op een station of een vliegveld. 

Alles bij elkaar opgeteld is Bet365 een website waar je met een gerust hart sportweddenschappen plaatst. Denk eraan dat je nooit meer geld inzet dan je kunt missen. Ben je gevoelig voor de verleiding om steeds meer in te zetten? Stel dan vooraf een bedrag vast om in te leggen en ga daar in geen geval overheen.

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Andere vragen over Bet365

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer