Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

Afrika Cup 2022 (2021): Cash Out - hoe gebruiken tijdens de Afrika Cup?

|

Over zo’n 2 maanden gaat de Afrika Cup 2022 (2021) van start in Kameroen. Een sportevenement waar veel liefhebbers van wedden op voetbal naar uitkijken. Menig wedder zal weer gretig gebruik gaan maken van de cash out functie. Op deze pagina vind je informatie over die cash out functionaliteit. Maak er vooral gebruik van op de Africa Cup of Nations 2021!

Wat is cash out?

Cash Out Afrika Cup 2021 - voetbal

Om de optie cashout te begrjpen, beginnen wij bij het begin. Cashout is een functionaliteit die al jarenlang aanwezig is in het Verenigd Koninkrijk, maar die sinds enige tijd ook zijn intrede heeft gedaan op het Europese vasteland. Het principe van een cash out is niet moeilijk. Bij sommige weddenschappen kun je (een deel van) je inzet terugkrijgen wanneer je er tijdens de wedstrijd achterkomt dat het duel niet zo verloopt zoals je gehoopt had. Je zal in veel gevallen niet de volledige inzet terug kunnen krijgen, maar vaak een aanzienlijk deel, en dat is één van de essenties.

Registreren op Bet365.nl

Cash out: een voorbeeld

Laten wij de cash out illustreren met een voorbeeld. Stel je wil €100 inzetten op een overwinning van Marokko tegen Ghana. Helaas voor Amrabat en co verloopt de wedstrijd teleurstellend en komt Marokko binnen een half uur op een 0-1 achterstand. Je zult vanzelfsprekend bezorgd zijn over je weddenschap, gezien de stand en mogelijk ook gezien het vertoonde spel. In dit geval kun je voor de cash out kiezen. 

Door voor een cash out te gaan, kun je mogelijk 30 à 40% van je inzet terugkrijgen en breek je de weddenschap af. Wint Ghana het duel? Dan verlies je geen €100, maar €60 of €70, wat niet prettig is, maar iets minder pijnlijk is dan het verlies van €100. Draait Marokko de wedstrijd alsnog om en wint het met 2-1, dan verlies je nog altijd €60 of €70, omdat je met het activeren van je cashout direct een einde hebt gemaakt aan jouw weddenschap. Onthoud dat natuurlijk ook. Als je er echter van overtuigd bent na 30 minuten dat Marokko nooit van zijn leven de wedstrijd nog gaat winnen, dan is de cash out een goede optie om je verlies in ieder geval nog te beperken.

Speel slimmer op betcity.nl

Een ander voordeel van de Cash Out

Wedtips Afrika Cup 2021 - cash out

Niet alleen kun je met een cash out jouw verlies verminderen, ook kun je deze optie gebruiken om potentiële winst veilig te stellen. Stel je bijvoorbeeld voor dat je €10 inzet op Burkina Faso tegen het Kameroen van André Onana (quotering 6.00).

In de rust is de verrassing daar. Burkina Faso staat met 1-0 voor. Kameroen zou normaal gesproken superieur moeten zijn aan de tegenstander en Choupo-Moting en zijn teamgenoten kunnen de wedstrijd in de tweede helft zomaar gaan omdraaien. In dit geval kun je ervoor kiezen om de Cash Out te gebruiken om een mooi deel van je potentiële winst te pakken en daarmee de weddenschap stop te zetten. 

In ruil voor het stopzetten van je weddenschap biedt de sportwedden site jou bijvoorbeeld tussen de €25 en €30 winst, die je pakt voordat de wedstrijd afloopt. Heb je de Cash Out gebruikt en maakt Kameroen gelijk? In plaats van je €10 te verliezen pak jij een nettowinst van €15 of €20. Je snapt dus ook het andere voordeel van deze cashout functionaliteit.

Profiteren van welkomstacties van Bet365!

Welke goksites bieden Cash Out aan? 

De Cash Out functionaliteit is ook beschikbaar bij bookmakers in Nederland. Je vindt de cash out onder meer op de volgende goksites:

Bij SportyTrader hebben wij een zwak voor de Cash Out (‘vroegtijdig sluiten’) functionaliteit die wordt aangeboden door Bet365. Deze goksite biedt veel wedstrijden aan waarbij je gebruik kunt maken van deze functie en ook het aangeboden bedrag om je wedstrijd tussentijds stop te zetten mag er in de regel wezen. De odds op die goksite zijn bovendien meestal hoog en het aanbod aan weddenschappen enorm groot. Wanneer je dus gebruik wilt maken van de Cash Out functie tijdens de Afrika Cup, is Bet365 wat ons betreft een aanrader. Veel succes!

Deze onderwerpen over de Afrika Cup 2022 (2021) kunnen je ook interesseren:

GOKSITE, WELKE KIEZEN?
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden