Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Topscorer Afrika Cup 2022 (2021) voorspellen

| door Kevin Richard

image Topscorer Afrika Cup 2022 (2021) voorspellen
De Afrika Cup begint binnenkort. Diverse aanvallers zullen dan ook weer gaan strijden om de titel van topscorer van de Afrika Cup. Wie zijn de favorieten? Wij nemen de balans op.

Voorspelling topscorer Afrika Cup: wie kiezen?

Op de vorige editie van de Afrika Cup die in 2019 in Egypte werd gehouden, werden er in totaal 109 doelpunten gemaakt . Odion Ighalo, die derde werd met zijn land Nigeria, mocht zich kronen tot de topscorer van de Afrika Cup met 5 treffers. Wie volgt Ighalo dit seizoen op en wordt de speler met de meeste doelpunten achter zijn naam tijdens de Afrika Cup in Kameroen? Een aantal spelers op een rij waarvan veel verwacht wordt. 

Wedkredieten ontvangen als bonus bij Bet365 !

Sadio Mané, een gemotiveerde ex-finalist

Topscorer Afrika Cup 2022 (2021) voorspelling - Sadio Mané

Sadio Mané werd de verliezend finalist met zijn land Senegal tijdens de editie van 2019. Dit jaar zal hij er alles aan willen doen om zijn land voor het eerst in de historie aan de Afrika Cup te helpen. Mané eindigde samen met nog een aantal spelers op de tweede plaats in het topscorersklassement van 2019 met 3 doelpunten.

Met meer dan 120 doelpunten achter zijn naam sinds zijn komst naar Liverpool, kunnen we wel zeggen dat de Senegalese aanvaller de weg naar het doel weet te vinden. De aanvaller van Liverpool beschikt over voldoende kwaliteit om aan de haal te gaan met de topscorerstitel. Recentelijk maakte Mané nog drie doelpunten in vijf wedstrijden voor de WK-kwalificatie. Er wordt vanzelfsprekend veel van hem verwacht dit toernooi!

De BetCity welkomstbonus pakken!

Mohamed Salah, de Farao in Kameroen?

Topscorer Afrika Cup 2022 (2021) voorspelling - Mohamed Salah

De tweede aanvaller van Liverpool in het lijstje! Liverpool heeft het niet getroffen, met twee aanvallende toppers die het een maand lang moet missen. Mohamed Salah is in bloedvorm dit jaar bij zijn club, met veel belangrijke doelpunten in zowel de Premier League als de Champions League. Salah maakte 2 goals in 4 duels op de Afrika Cup 2019, een aantal dat hij toch zou moeten kunnen overtreffen deze Afrika Cup.

Salah beschikt over een team (Egypte) dat op het eerste oog minder krachtig is dan bijvoorbeeld een Algerije en Senegal, maar desalniettemin is Salah een speler die in ieder lijstje met mogelijke topscorers thuis hoort. De Liverpool-ster kan wedstrijden in zijn eentje beslissen en is daarom zeker een speler om in de gaten te houden bij het voorspellen van de Afrika Cup 2022 (2021) topscorer. 

Inschrijven bij de grootste bookmaker Bet365!

Riyad Mahrez, beslissende speler bij de regerend kampioen

Meeste doelpunten Afrika Cup 2022 (2021) voorspelling - Riyad Mahrez

Riyad Mahrez speelde een uitstekende Afrika Cup 2019. Natuurlijk won hij deze competitie niet alleen, maar met zijn aanvallend kwaliteiten en onder meer zijn late treffer in de halve finale tegen Nigeria, was hij enorm belangrijk voor Algerije.

Sindsdien heeft Mahrez zich alleen nog maar meer ontwikkeld onder Pep Guardiola en is hij meestal basisspeler bij Manchester City. Mahrez is alleen nog maar scherper en beslissender geworden, iets dat hij zomaar eens op deze Afrika Cup van 2022 kan laten zien. Zijn land Algerije behoort bovendien tot één van de grote kanshebbers om de Afrika Cup 2022 (2021) te winnen, de kans is dus groot dat hij tot veel wedstrijden komt waarin hij een goal kan gaan maken. 

Speel Slimmer bij BetCity!

Islam Slimani, een laatste keer? 

Topscorer Afrika Cup 2022 (2021) prognose - Islam Slimani

Islam Slimani, de aanvaller van Lyon die geen basisspeler is bij zijn club, blijft goed presteren bij zijn land Algerije. Slimani werd in de regio Afrika de topscorer in de WK-kwalificatiewedstrijden. Met 7 doelpunten in slechts 6 wedstrijden lijkt Slimani heerlijk in zijn vel te zitten bij Algerije.

De aanvaller van Olympique Lyon is inmiddels 33 jaar oud en heeft geen heel voetballeven meer voor zich. De Afrika Cup 2022 (2021) is mogelijk zijn laatste Afrika Cup. Wat is een beter scenario dan nogmaals de beker omhoog te houden en daarnaast nog eens topscorer van het toernooi te worden? Slimani is in ieder geval capabel genoeg om tot doelpunten te komen!

De Bet365 inschrijfbonus pakken!

Sébastien Haller, zoals in de Champions League?

Topscorer Afrika Cup 2022 (2021) voorspellen - Sébastien Haller

Tot slot kunnen we natuurlijk niet om Sébastien Haller heen. De Ajacied kwam uit voor de jeugdelftallen van Frankrijk, maar kreeg geen kansen in de A-selectie van de Fransen. In 2020 besloot Haller dan ook om voor Ivoorkust uit te gaan komen. Duidelijk is dat hij daar op dit momenteel een meerwaarde is. Na zijn lastige periode bij West Ham is hij dit jaar heerlijk op dreef bij Ajax.

Haller is momenteel zowel topscorer van de Eredivisie als de Champions League. Met name dat laatste is ongelofelijk knap. Zo scoorde Haller vier keer tegen Sporting in het eerste Champions League duel. De Ajax-spits maakte voor Ivoorkust 2 doelpunten in 4 wedstrijden tijdens de WK-kwalificatie, een aantal waar hij toch overheen zou moeten kunnen komen. Haller zal voor het eerst gaan uitkomen op de Afrika Cup, al was dat dit jaar ook het geval in de Champions League en zie daar waar hij toe in staat is! Zijn quotering is bovendien interessant.

Op de Afrika Cup topscorer wedden bij BetCity!

Topscorer Afrika Cup: laatste jaren

  • 2019 | Odion Ighalo (Nigeria) - 5 goals
  • 2017 | Junior Kabananga (R.D Congo) - 3 goals
  • 2015 | Thievy Bifouma (Congo) - 3 goals
  • 2013 | Mubarak Wakaso (Ghana) et Emmanuel Emenike (Nigeria) - 4 goals
  • 2012 | Manucho (Angola) - 3 goals

Aanmelden bij Bet365!

Deze onderwerpen over de Afrika Cup 2022 (2021) kunnen je ook interesseren:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer