Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Afrika Cup 2022 (2021): speelschema en mooiste wedstrijden!

door Jory Spekking |

image Afrika Cup 2022 (2021): speelschema en mooiste wedstrijden!
De Afrika Cup 2022 (2021) is in aantocht. Zit je eraan te denken om te gaan voetbalwedden op dit toernooi? In dit artikel vind je alvast het Afrika Cup speelschema en de de 5 mooiste wedstrijden in de poulefase. Nuttige info voor jouw weddenschappen op de Afrika Cup!

Afrika Cup 2022 (2021) speelschema: de mooiste wedstrijden

Afrika Cup 2022 (2021) speelschema - voetbal wedden

De Afrika Cup is een voetbalevement waar veel voetbalsupporters met veel plezier naar uitkijken. De beste Afrikaanse voetballanden doen mee aan de Africa Cup of Nations 2022 (2021) en het wordt weer genieten geblazen om de beste voetballers ter wereld te aanschouwen. Een aantal wedstrijden zijn op voorhand duels om naar uit te kijken. De 5 grootste affiches in de groepsfase op een rij! 

Registreren bij Bet365 en de welkomstbonus pakken

Marokko-Ghana: belangrijke krachtmeting (speelronde 1)

Speelschema Afrika Cup - Marokko

In een poule met daarin ook Gabon en De Comoren, wordt het treffen in de eerste speelronde tussen Marokko en Ghana een grote clash. Beide grote Afrikaanse voetballanden zullen een goed resultaat willen behalen, om de druk niet teveel te laten oplopen in de laatste twee groepswedstrijden. Marokko, met onder meer Achraf Hakimi in haar gelederen, behoort tot één van de kanshebbers voor de titel. Het Ghana van onder meer Thomas Partey en André Ayew, is ook een gevaarlijke outsider voor de winst in de finale. Marokko-Ghana zal waarschijnlijk de daadwerkelijke ambities en sterktes van beide teams bloot gaan leggen. Marokko is licht favoriet, maar onderschat Ghana vooral niet, dat in staat is om te verrassen in grote competities. Wat er ook gebeurt, het duel Marokko-Ghana is er één om naar uit te kijken, zeker ook met het oog op het afsluiten van voetbalweddenschappen. 

Aanmelden bij BetCity en de bonus pakken!

Nigeria-Egypte: duel tussen aanvallers (speelronde 1)

Speelschema Afrika Cup 2022 (2021) - Egypte

In de eerste speelronde staat er ook een ander treffen tussen twee enorme voetballanden op het programma, die allebei voor de titel zullen gaan. Nigeria beschikt over een mooi elftal, in het bijzonder in aanvallend opzicht met o.a. Paul Onuachu en Kelechi Iheanacho (en wie weet Cyriel Dessers). Tegenstander Egypte heeft één van de beste voetballers ter wereld in haar gelederen: Liverpool-ster Mohamed Salah. Een wedstrijd die alle kanten op kan gaan en die vooral in offensief opzicht veel belooft. Wij wensen de verdedigers van zowel Egypte als Nigeria alvast veel sterkte!

De Bet365 welkomstbonus pakken!

Senegal-Guinee: de bevestiging voor de Leeuwen? (speelronde 2)

Programma Afrika Cup wedstrijden 2022 (2021) - Senegal

Senegal is zonder enige twijfel de topfavoriet in zijn groep, met daarin ook Guinee, Malawi en Zimbabwe. Senegal is echter niet alleen de favoriet voor de groepswinst, maar behoort ook tot de topfavorieten voor de winst in de finale. Senegal speelt in speelronde 2 tegen het prima elftal van Guinee, dat wordt gedragen door Naby Keita van Liverpool, een uitstekende test dus voor de Leeuwen van Teranga. Het Senegal van Edouard Mendy, Kalidou Koulibaly, Idrissa Gueye en vooral Sadio Mané, zal vertrouwen willen gaan tanken in de poulefase, om goed voor de dag te komen in de knock-outfase. Het heeft een goede mix tussen ervaren spelers, spelers in de kracht van hun leven en jonge talenten. Aan Guinee de opdracht om zich in de tweede speelronde te weren tegen het sterke Senegal!

Speel Slimmer bij BetCity en pak de bonus

Gabon-Marokko: duel tussen raketten (speelronde 3)

Speelschema Afrika Cup 2022 (2021) - Gabon

Nogmaals een duel van Marokko in deze top 5 van Afrika Cup wedstrijden om te volgen! Marokko bevindt zich immers in een sterke poule, waar het zich geen misstap kan permitteren. Hakimi en zijn teamgenoten hebben geen tijd om zich op te warmen. Gabon-Marokko is ook een duel tussen sprinters. Met Pierre-Emerick Aubameyang en Achraf Hakimi staan er enorm snelle spelers op het veld, die waarschijnlijk tot de snelste voetballers op deze planeet behoren. Spektakel gegarandeerd dus, en een mooi duel tussen twee interessante voetballanden. Jammer dat we vandaag de dag nog niet kunnen wedden op het aantal sprints!

Een account aanmaken bij Bet365

Ivoorkust-Algerije: dé clash in de poulefase (speelronde 3)

Speelschema Afrika Cup 2022 (2021) - Ivoorkust

Tot slot, wanneer er één duel is die je absoluut niet kunt missen, dan is het wel Ivoorkust-Algerije op 20 januari. Twee landen die op voetbalgebied tot de grootste van Afrika behoren, spelen mogelijk een duel waar nog heel veel op het spel staat. Zowel Ivoorkust als Algerije behoren tot de favorieten om de finale te bereiken. Diverse voetbalsterren zullen op het veld staan (o.a. Ajacied Sebastien Haller) en mooi voetbal lijkt op ons te wachten. Een interessant duel ook wanneer je graag inzet op voetbal. Duidelijk is dat je dit jaar bij de Afrika Cup 2022 (2021) zeker niet hoeft te wachten tot en met de knock-outfase om interessante duels te aanschouwen. Veel plezier! 

De inschrijfbonus van Bet365 verzilveren!

Deze onderwerpen over de Afrika Cup 2022 (2021) kunnen je ook interesseren:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer