Bet365
De aanbieding bekijken
ZEbet
 €50  GRATIS!
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

Afrika Cup 2022 (2021): welke goksite kiezen?

|

De Africa Cup of Nations, ook wel de Afrika Cup, begint begin januari. Wil je graag wedden op deze prachtige voetbalcompetitie, maar weet je niet welke bookmaker te kiezen? Een korte beschrijving van twee sportweddenschappen sites waar je niet omheen kunt tijdens de Africa Cup of Nations 2021. De positieve punten van iedere bookmaker op een rij.

Welke website kies je voor de Afrika Cup - voetbal?

Welke goksite kiezen - Afrika Cup 2021

Ben je een beginner of heb je al veel ervaring met wedden op sport? Welk type speler je ook bent, de Afrika Cup is een vrijwel niet te missen voetbaltoernooi. Een prachtige competitie waar je bijna een gehele maand van kunt gaan genieten. De grootste Afrikaanse voetballers staan van 9 januari tot en met 6 februari 2022 op het veld om te strijden om de titel van Afrikaans kampioen. De spelers die nog niet weten bij welke bookmaker ze willen wedden, vinden in dit artikel een beschrijving van de twee beste aanbieders van sportweddenschappen voor dit toernooi. Let’s go! 

De Bet365 welkomstbonus pakken!

Africa Cup of Nations 2022 (2021): beste goksites

Wij hebben meerdere criteria bekeken om het klassement van beste bookmakers voor de Afrika Cup tot stand te brengen. Hierbij zijn de hoogte van de odds, de variatie aan sportweddenschappen, de promoties, de welkomstbonussen en de service van de goksites onderzocht door onze voetbalwedden experts.

#1 - Bet365 - het meest compleet

Wedden op de Afrika Cup 2021 - Bet365 voetbal

Bet365 is één van de giganten op de markt van het sportwedden. Deze bookmaker was al lange tijd in veel landen verspreid over de wereld actief, en heeft zich in oktober 2021 ook op de Nederlandse markt gestort, wat je waarschijnlijk wel gezien hebt in onder meer de commercials rondom Champions League duels. Bet365 behoort vandaag de dag zonder twijfel tot de top 3 van beste bookmakers in Nederland en in onze analyse komt deze goksite er zelfs het beste vanaf. Bet365 is een bookmaker die een ongekend groot aanbod aan sportweddenschappen biedt, zo ook tijdens de grote voetbaltoernooien zoals de Afrika Cup. Een groter aanbod zul je niet vinden op andere Nederlandse goksites.

Wedden op deze goksite is echt een plezier, mede door de app die heel lekker werkt. De welkomstbonus van deze bookmaker voor nieuwe klanten behoort tot de hoogste op de Nederlandse markt. De klantenservice en promoties zijn bovendien ook van een hoog niveau. De variatie aan sportweddenschappen vind je niet elders, net als het grote aantal live-weddenschappen die beschikbaar zijn op deze goksite. Volgens SportyTrader is Bet365 dan ook de meest complete bookmaker om te wedden op de Afrika Cup 2021.

Pluspunten Bet365: Goede en eenvoudige interface, uitstekende app, competitieve quoteringen, erg interessante promoties, duizelingwekkend aanbod aan wedmogelijkheden, ongeëvenaard liveaanbod.

Registreren op bet365.nl

#2 - BetCity - Nederlandse uitdager met goede odds

Voetbal wedden tijdens Afrika Cup 2021 - BetCity

BetCity is zonder twijfel ook een interessante goksite. De in Amsterdam gevestigde bookmaker behoort weliswaar niet tot de grootmachten in de sportweddenchappen industrie, maar heeft zich in oktober 2021, toen de markt voor sportweddenschappen openging in Nederland, uiterst goed gepositioneerd. Gelukkig heeft het niet alleen aan de zichtbaarheid gewerkt (denk aan de reclames met Andy van der Meijde), maar maakt BetCity het ook in de praktijk waar. BetCity biedt een welkomstbonus aan voor nieuwe spelers die zich registreren op de website. Interessant hierbij is dat de speler de keuze krijgt uit 3 verschillende bonussen, waarbij de bonus voor sportweddenschappen een stortingsbonus van €20 is bij een eerste deposit van datzelfde bedrag. 

Een pluspunt van BetCity betreft de odds. Regelmatig biedt deze bookmaker quoteringen aan die hoger zijn dan de concurrenten. Daarnaast is de klantendienst van deze Nederlandse bookmaker uitstekend te noemen en zal de variatie aan sportweddenschappen voldoen voor het allergrootste deel van de spelers. De Speel Slimmer Bets en de Odds Boosts van BetCity zijn functionaliteiten die ook aanspreken en waarmee jij tijdens het toernooi je winst kunt gaan vergroten.

Pluspunten BetCity: De goede quoteringen, de keuze die je hebt bij de welkomstbonus, aanbod sportweddenschappen groot genoeg voor merendeel van de spelers, Nederlandse bookmaker met klantenservice die 24/7 bereikbaar is.

Speel slimmer bij BetCity!

Afrika Cup en sportweddenschappen sites: onze tips

Een laatst tip om dit artikel over de beste bookmakers voor de Afrika Cup af te sluiten. In plaats van een keuze te maken uit de beschikbare bookmakers, is het aan te raden om je in te schrijven op zoveel mogelijk legale goksites.

Door je te registreren op meerdere sportweddenschappen sites kun je profiteren van meerdere welkomstacties en welkomstbonussen, die je speeltegoed flink kunnen verhogen. Onderschat dit niet. Daarnaast kun je op die manier verschillende goksites tegen elkaar uitspelen en altijd wedden op de hoogste quotering die in Nederland wordt aangeboden op een wedstrijd. Veel plezier bij het volgen van de Afrika Cup 2021 en het wedden op dit toernooi!

Deze onderwerpen over de Afrika Cup 2022 (2021) kunnen je ook interesseren:

GOKSITE, WELKE KIEZEN?
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden