Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

03 december 2022 - 14:00 

- 1/8

Wereld - WK

Argentinië
VS
Australië

Wedtip :

Argentinië -1.5 Asian Handicap

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Argentinië - Australië - WK

 door Arjan Van Tongerloo | in WK Voorspelling

Met de groepsfase van het WK achter de rug mogen de overgebleven 16 teams zich klaar gaan maken voor de achtste finale binnen het toernooi. Na een slechte start waarin het een 1-2 nederlaag tegen Saudi-Arabië opliep wist Argentinië zich goed te herpakken en alsnog haar groep te winnen, waardoor het in deze wedstrijd het als tweede geplaatste binnen groep D Australië zal ontmoeting in Ahmed bin Ali Stadium in Al Rayyan op 3 december.
$200 cadeau om te wedden op Argentinië - Australië! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

De beste kansen voor Argentinië - Australië

Goksite 1 X 2 Maximale bonus van
Unibet
1.27 6.5 10
Toto
1.29 6.25 9.5
$200 cadeau om te wedden op Argentinië - Australië! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Ondanks dat normaliter de teams binnen de achtste finale niet al te ver uit elkaar zouden moeten liggen is er in deze wedstrijd een overduidelijke favoriet. Met een quotering van 1.20 is Argentinië mogelijk de grootste favoriet van de achtste finale, waarbij Australië een enorme underdog is met een quotering van 15.00, Een gelijkspel wordt ook als geen grote mogelijkheid ingeschat, met een quotering van 7.00.

Wie gaat de Argentinië - Australië voetbalwedstrijd winnen?

De beste voorspellingen en winkansen voor de wedstrijd tussen Argentinië en Australië van WK op 03-12-2022:

  • Er is een kans van % ⭐ voor een overwinning van Argentinië in deze wedstrijd tegen Australië ⚽ met odds van 1.29 gevonden bij Toto.
  • Unibet ⭐ heeft de beste kansen voor een voorspelling van een gelijkspel ⚽️ op 6.5 met een winkans van %.
  • Op dit moment zijn de beste kansen ⭐ voor een overwinning van Australië ongeveer 10 bij Unibet. Dat is een kans van %.
Verbeter je sportweddenschappen met onze voetbalteam vergelijker (+100 statistieken)

Argentinië - Australië: Analyse van de vorm

Naast de misser in haar openingswedstrijd tegen Saudi-Arabië oogt Argentinië al langere tijd dominant. De Argentijnen hebben 7 van haar laatste 8 interlands gewonnen en weten op ieder vlak te imponeren. Op aanvallend gebied is Argentinië onder leiding van Lionel Messi altijd een gevaar, waarbij het haar groepswedstrijden tegen Mexico en Polen beide met 2-0 wist te winnen. De uitslagen tegen Mexico en Polen tonen ook aan dat Argentinië net zoals voor het WK een sterke achterhoede presenteert, welke lastig te kloppen is. 

Net als Argentinië wist Australië haar WK ook niet ideaal te starten. Ondanks dat het vroeg op voorsprong kwam tegen Frankrijk oogde het machtsverschil tussen de 2 ploegen kort daarna haar stempel door te drukken met een uiteindelijke 4-1 nederlaag. Echter, wist Australië zich dankzij de 1-0 overwinningen op zowel Tunesië als Denemarken goed te herpakken om alsnog door te gaan. De weinig scorende trend oogt voor Australië al langer te bestaan, waarbij het elftal geen grote aanvallende capaciteiten bezit. Voor Australië is het succes dan ook vaak afhankelijk van het defensieve vermogen om de tegenstander te weren.

$200 cadeau om te wedden op Argentinië - Australië! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Argentinië tegen Australië opstelling: De basis 11

Argentinië

Tactisch plan : 4 - 1 - 2 - 3

23
E. Martinez
26
N. Molina
13
C. Romero
19
N. Otamendi
8
M. Acuna
24
E. Fernandez
7
R. De Paul
20
A. Mac Allister
9
J. Alvarez
10
L. Messi
17
P. Gomez
22
J. Irvine
15
M. Duke
14
R. McGree
13
A. Mooy
26
K. Baccus
7
M. Leckie
16
A. Behich
4
K. Rowles
19
H. Souttar
2
M. Degenek
1
M. Ryan

Tactisch plan : 4 - 4 - 2

Australië

Argentinië - Australië: Analyse van de selectie

Argentinië en Australië mogen beide genoegen nemen met de gedachte dat de 2 teams binnen deze wedstrijd over hun gebruikelijke selecties beschikken. Geen van beide elftallen wordt momenteel beïnvloed door nieuwe blessures of schorsingen, waardoor er een goede kans is dat dezelfde elftallen het veld zullen betreden. Wat betreft de spelmakers zal voor Argentinië een groot deel van de aandacht natuurlijk weer uitgaan naar Lionel Messi, welke ondanks een gemiste penalty tegen Polen nog altijd de centrale schakel is voor het Argentijnse elftal. Echter, kan de achterhoede onder leiding van doelman Emiliano Martínez ook niet onderschat worden. 

Voor Australië hangt het succes niet zo zeer af van individuele talenten, maar van de manier waarom het gehele elftal samen kan komen om wedstrijden te controleren. Echter, zou er te kort worden gedaan aan doelman en aanvoerder Mathew Ryan als zijn centrale rol als leider van het elftal en belangrijke laatste linie in de achterhoede. Op aanvallend vlak moet spits Mitchell Duke een stap vooruit doen in deze wedstrijd als Australië kans wil maken.

Belangrijke punten Argentinië - Australië

  1. Argentinië heeft slechts 1 van haar laatste 39 wedstrijden verloren.
  2. Argentinië heeft 24 keer gescoord in haar laatste 8 interlands.
  3. Argentinië heeft 1 tegendoelpunt geïncasseerd in haar laatste 8 interlands.
  4. Australië heeft 10 keer gescoord in haar laatste 10 interlands.
  5. Australië heeft 5 van haar laatste 6 wedstrijden de nul gehouden.
$200 cadeau om te wedden op Argentinië - Australië! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze voorspelling voor Argentinië - Australië

Kijkende naar de vorm en mankracht van beide ploegen lijkt het er op dat de quoteringen voor deze wedstrijd een representatief beeld zijn van de kansen. Ondanks dat Australië naast haar 4-1 nederlaag tegen Frankrijk solide spel levert oogt de ploeg niet opgewassen tegen de mankracht van Argentinië. Op zowel aanvallend als verdedigend vlak levert Argentinië ijzersterk spel waarbij de nederlaag tegen Saudi-Arabië de eerste misser in tijden. Gezien de vuurkracht van Argentinië en de solide achterhoede oogt Argentinië -1.5 Asian Handicap een goede inzet.

Wedtip :

Argentinië -1.5 Asian Handicap

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Argentinië - Australië: Andere interessante wedtips

Meer dan 2.5 doelpunten

Met de vuurkracht van Argentinië, en het vermogen van Australië om toch regelmatig minstens een doelpunt mee te pikken, zou het niet verbazen als we minstens drie doelpunten zien in deze wedstrijd.

Argentinië staat voor bij rust

Met het overwicht van Argentinië is het geen gek idee dat Argentinië de score relatief vroeg opent en al een voorsprong heeft opgebouwd voor rust.
Voorspelling Argentinië vs Australië

Get Your First Bet Back!

Welcome BonusCaesars Sportsbook is offering an extraordinary opportunity for new bettors with their $1,000 First Bet Back promotion. Starting from September 19, 2023, eligible participants who are 21 or older and physically present in states like AZ, CO, IA, IL, IN, KS, LA, MA, MD, MI, NJ, NY, OH, PA, TN, VA, WV, or WY, can take advantage of this offer. To qualify, individuals must open a new Caesars Sportsbook Mobile or Online Account during the promotion period and register using a special promo code. This offer is a grand chance for newcomers to experience the thrill of sports betting with a significant Bonus Bet, courtesy of Caesars Sportsbook.

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Veelgestelde vragen

De wedstrijd zal worden gespeeld om 20:00 Nederlands tijd, wat betekent dat het 22:00 zal zijn in Qatar.
De wedstrijden van het WK kunnen worden gevolgd op NPO 1, NOS.nl of in de NOS-app.
De Pool Szymon Marciniak en zijn team hebben de wedstrijdleiding in handen.

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Register now!
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer