Europa Conference League • Group C Dag 1
16/09/2021 15:00
AS Roma
AS Roma
5 - 1
Afgelopen
45' : 2 - 1
CSKA Sofia
CSKA Sofia

Wedtip AS Roma - CSKA Sofia

Voorspelling AS Roma CSKA Sofia gepubliceerd op 14 september 2021 om 23:00 - modifiedat 15 september 2021 om 11:48

AS Roma tegen CSKA Sofia is een andere wedstrijd in de nieuwe competitie die de UEFA recentelijk in het leven geroepen heeft, het is natuurlijk wel een beetje vreemd dat een Europese grootmacht zoals AS Roma het tegen het kleinere CSKA Sofia zal opnemen in een Europese competitie, maar onder andere door een belabberd seizoen vorig jaar hebben ze dit vooral aan zichzelf te danken. We kijken vooral uit naar de opstelling omdat deze moeilijk te voorspellen is, voor teams zoals CSKA Sofia verwachten we natuurlijk wel dat ze met het sterkst mogelijke elftal aantreden omdat een kans op Europese overwintering de club financieel een enorme steun kan geven, het is dus vooral afwachten wat een grotere club als AS Roma zal doen in de UEFA-conference league.

Belangrijke punten AS Roma - CSKA Sofia

key points iconCSKA Sofia heeft in de laatste ontmoeting tegen AS Roma verassend gewonnen met 1-3

key points iconBeide ploegen speelden al vier keer tegen elkaar, AS Roma won twee wedstrijden, CSKA Sofia wist 1 wedstrijd te winnen en eenmaal deelden beide ploegen de punten.

key points iconIn vier wedstrijden dat deze ploegen tegen elkaar speelden wist AS Roma zes keer te scoren, CSKA Sofia maakte drie doelpunten.

Voorspelling AS Roma - CSKA Sofia

Het is vooral afwachten met welk elftal de Romeinen aantreden in het Stadio Olimpico, op papier is het natuurlijk de sterkere tegenstander maar gelukkig is dat in de realiteit niet altijd het geval. De Bulgaren zullen er alles aan doen om hun eerste wedstrijd in de UEFA Conference league met een positieve noot te beginnen, of dat genoeg zal zijn tegen een sterk AS Roma betwijfelen we. Een 3-1 thuisoverwinning voor AS Roma lijkt ons het meest voor de hand liggende resultaat.

De beste odds om op in te zetten AS Roma - CSKA Sofia

1
X
2
1
Toto
1.18
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
7.25
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
15.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.