Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Europa League • Group G Dag 5
25/11/2021 12:45
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
3 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 1
Celtic Glasgow
Celtic Glasgow

Wedtip Bayer Leverkusen - Celtic Glasgow

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 23:15 - Gewijzigd op 23 november 2021 om 09:21

Bayer Leverkussen neemt het op donderdagavond op eigen veld op tegen Celtic. Met nog twee speeldagen te gaan kan Bayer Leverkussen de kwalificatie en groepswinst op speeldag vijf alvast verzekeren. Celtic, dat op de derde plaats staat op één punt van Real Betis, moet deze wedstrijd winnen of gelijk spelen om op de laatste speeldag eventueel in een rechtstreeks duel met Real Betis nog uit te maken wie als tweede in de groep doorstoot naar de volgende ronde. We verwachten dus een zeer leuke wedstrijd waarin de Duitsers het initiatief aan de Schotten kunnen laten en eventueel met de snelle flankaanvallers kunnen profiteren op de counter.

Belangrijke punten Bayer Leverkusen - Celtic Glasgow

key points iconIn de heenwedstrijd wist Bayer Leverkussen overtuigend te winnen met 4-0, echter wist Celtic wist zes schoten binnen het kader te plaatsen tegenover elf van Bayer Leverkussen.

key points iconCeltic incasseerde liefst tien tegendoelpunten in vier wedstrijden, een gemiddelde van 2.2 per wedstrijd.

key points iconBayer Leverkussen heeft in vier wedstrijden slechts twee tegendoelpunten gekregen, 11 keer slaagden ze erin de netten van de tegenstander te doen trillen.

Voorspelling Bayer Leverkusen - Celtic Glasgow

Op eigen veld is Bayer Leverkussen enorm sterk, het zal dus geen makkelijke klus worden voor Celtic om hier punten te rapen. We verwachten echter wel dat de Schotten zich niet zonder slag of stoot gewonnen zullen geven, of dat genoeg zal zijn voor punten valt af te wachten. We verwachten dat beide ploegen erin slagen de weg naar het doel te vinden, maar dat Bayer Leverkussen uiteindelijk de drie punten pakt en zo ook de eerste plek in de groep.

De beste odds om op in te zetten Bayer Leverkusen - Celtic Glasgow

1
X
2
1
Bet365
1.57
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.2
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
5.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.