Olympisch Toernooi Mannen
07/08/2021 07:30
Brazilië
Brazilië
2 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 0
Spanje
Spanje

Wedtip Brazilië - Spanje

Voorspelling Brazilië Spanje gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 09:40 - modifiedat 4 augustus 2021 om 09:43

In de Olympische finale verdedigt Brazilië zijn Olympische titel tegen Spanje. Beide teams gaan voor hun tweede gouden Olympische medaille. Brazilië staat voor de vijfde keer in de finale en zal het vijfde team willen worden dat twee keer op rij goud pakt (Groot-Brittannië, Hongarije, Uruguay en Argentinië deden dit al eerder). De Brazilianen lieten dit toernooi zien tot de beste teams te behoren met een goede balans in het elftal. Brazilië heeft erg veel kwaliteit en het is dan ook geen enorme verrassing dat het tot de finale is gekomen, al had het penalty’s nodig tegen Mexico om er te komen. De 0-0 tegen Mexico in de halve finale was de tweede keer dit toernooi dat Brazilië niet wist te scoren in een wedstrijd, maar het maakte verder 8 goals op de Olympische Spelen en hield drie keer de nul in 5 wedstrijden. De Brazilianen kregen tot dusver 3 goals tegen en slechts 2 van de wedstrijden van Brazilië leverden meer dan 2,5 goals op.

Spanje gaat ook op zoek naar de tweede Olympische gouden medaille, nadat het al een keer eerder won in 1992. Voor Spanje wordt het de vierde Olympische finale en de Spanjaarden zullen hopen dat ze tegen Brazilië aan het langste eind gaan trekken. Spanje beschikt over een goede mix in het elftal, al zal het hopen dat het de wedstrijd sneller kan beslissen dan dat het deed tegen Japan in de halve finale. Real Madrid aanvaller Marco Asensio, die ook over Nederlands bloed beschikt, scoorde de enige goal van de wedstrijd in de 115e minuut, waarmee hij Spanje naar de finale schoot. Veel spelers van het Olympische elftal van Spanje hebben al voor het ‘echte Spanje' gespeeld, waaronder op het afgelopen EK. Helemaal onder de indruk van de Braziliaanse kwaliteit hoeven de Spanjaarden dus niet te zijn. Net als Brazilië scoorde Spanje 8 goals in 5 wedstrijden, hoewel 5 van die wedstrijden in de wedstrijd tegen Ivoorkust werden gemaakt. Spanje hield ook 3 keer de nul en heeft net als Brazilië slechts 3 goals tegengekregen dit toernooi. Spanje wist in 1 van de 5 wedstrijden niet tot scoren te komen en in slechts 1 van de 5 wedstrijden van de Spanjaarden werd over de hele wedstrijd genomen vaker gescoord dan 2.5 keer (de 5-2 winst op Ivoorkust).

Belangrijke punten Brazilië - Spanje

key points icon4 van de 5 wedstrijden van Spanje zagen minder dan 2.5 doelpunten

key points icon3 van de 5 duels van Brazilië produceerden minder dan 2.5 goals

key points iconBeide teams hebben tot dusver 3 goals geïncasseerd op de Olympische Spelen

key points iconBrazilië scoorde niet in 2 van de 5 wedstrijden

key points iconSpanje scoorde niet in 1 van de 5 wedstrijden

Voorspelling Brazilië - Spanje

Deze twee sterke teams waren dit toernooi overwegend sterk op tactisch gebied en solide in verdedigend opzicht. Grote kans dat beide teams die tendens doorzetten in de finale. De meeste wedstrijden van Spanje en Brazilië zagen tot dusver minder dan 2.5 goals en wij verwachten dat de verdedigende discipline ook een belangrijk aspect wordt in deze finale. Wij gaan daarom voor de weddenschap ‘under 2.5 goals’.

De beste odds om op in te zetten Brazilië - Spanje

1
X
2
1
Toto
3.1
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
2.8
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
2.7
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Brazilië - Spanje Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.