Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Afrika Cup • Group A Dag 3
17/01/2022 11:00
Burkina Faso
Burkina Faso
1 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 0
Ethiopië
Ethiopië

Wedtip Burkina Faso - Ethiopië

Gepubliceerd op 13 januari 2022 om 22:44 - Gewijzigd op 14 januari 2022 om 10:39

In de laatste speelronde van de groepsfase zullen Burkina Faso en Ethiopië elkaar op 17 januari ontmoeten. Voor Burkina Faso staat in dit duel nog alles op het spel. Na haar openingswedstrijd te verliezen van Kameroen wist het met 1-0 van Kaapverdië te winnen en daarmee de 2e plek in groep A te bemachtigen. Voor Burkina Faso was de nederlaag op Kameroen dan ook de enige nederlaag in haar laatste 8 wedstrijden. Met vooruitzicht op een ticket tot de laatste 16 zal Burkina Faso dan ook alles uit de kast willen halen tegen het zwakke ogende Ethiopië.

Aan de andere kant valt er voor Ethiopië weinig meer te winnen. De Ethiopiërs zijn het enige land in de groep zonder een punt en staan dan ook onderaan in de groep. Tevens zetten de 2 nederlagen in de eerste 2 wedstrijden van de Afrika Cup een trend voort waarin Ethiopië al 6 wedstrijden niet wist te winnen. Het zal dan ook lastig worden voor het 137ste FIFA ranglijst geplaatste Ethiopië om te winnen van Burkina Faso. Burkina Faso heeft met een 60ste rang geen enkel van haar laatste 10 interlands verloren van een land met een lagere plaatsing.

€20 cadeau om te wedden op Burkina Faso - Ethiopië! Nu bij Betcity. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Burkina Faso - Ethiopië

key points iconBurkina Faso kan met een overwinning de volgende ronde zo goed als vaststellen.

key points iconEthiopië heeft al 6 wedstrijden niet meer gewonnen.

key points iconBurkina Faso heeft al 10 wedstrijden niet verloren van lager geplaatste landen.

Voorspelling Burkina Faso - Ethiopië

Nadat allebei de landen al 2 wedstrijden hebben gespeeld in groep A ziet het beeld er geheel anders uit voor beide landen. Waar Ethiopië weinig vooruitzicht meer heeft binnen het toernooi kan Burkina Faso met een overwinning een ticket naar de volgende ronde zo goed als vaststellen. Wij verwachten dan ook dat Burkina Faso dit duel wint.

Voetbal accumulators

bet365 voetbal accumulators actie

Met de voetbal accumulators kun je tot 70% bonus pakken op combinatieweddenschappen binnen bepaalde voetbalcompetities. Dit geldt voor pre-matchs selecties van 3 of meer wedstrijden, alleen voor de 'standaard' winst, verlies, gelijkweddenchappen, of uitslag/beide teams scoren weddenschappen. Het bonuspercentage is afhankelijk van het aantal selecties. Om van deze promotie te kunnen profiteren dien je je vanzelfsprekend te registreren bij Bet365.

Voetbal accumulators - Bij de afhandeling van accumulators wordt er 5 - 70% extra toegevoegd aan je uitbetaling bij bet365. Alleen van toepassing op voor-de-wedstrijd accumulators met 3 of meer selecties op de standaardmarkten Eindresultaat, Beide teams scoren of Eindresultaat/beide teams scoren. Het extra percentage hangt van het aantal selecties. Maximale extra uitbetaling is €100.000. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten Burkina Faso - Ethiopië

1
X
2
1
Bet365
1.6
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.8
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
6
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
€20 cadeau om te wedden op Burkina Faso - Ethiopië! Nu bij Betcity. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.