Champions League • Group A Dag 1
15/09/2021 15:00
Club Brugge
Club Brugge
1 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 1
PSG
PSG

Wedtip Club Brugge - PSG

Voorspelling Club Brugge PSG gepubliceerd op 13 september 2021 om 19:46 - modifiedat 13 september 2021 om 20:46

Club Brugge mag zich in het Jan Breydelstadion opmaken om het sterrenelftal van Paris Saint-Germain te verwelkomen. In eigen land heeft het een historische 6-1 nederlaag tegen Kaa Gent goed kunnen verwerken door thuis overtuigend met 3-0 te winnen tegen KV Oostende. Het vizier zal op scherp staan en ze zullen er alles aandoen om het PSG moeilijk te maken. Trainer Philippe Clement staat ervoor gekend om enorm veel aanvallend lef te tonen tegen de allergrootste ploegen. Vorig seizoen wist het zich met 8 punten net niet te plaatsen voor de knock out fase van de Champions League in een groep met Borussia Dortmund, Lazio Rome, en Zenit.
Het
ging er in de Europa League vervolgens uit tegen Dynamo Kiev.

Paris Saint-Germain is de France Ligue 1 nu reeds aan het domineren met 5 zeges op rij en met een positief doelsaldo van maar liefst +11. Vorig seizoen wist Paris Saint-Germain de halve finale te halen van de UEFA Champions League maar moest het daarin de duimen leggen tegen Manchester City. Het is algemeen geweten dat een van de ambities dit seizoen is om de trofee met de grote oren te kunnen optillen. Wat natuurlijk logisch is met een voorhoede die Neymar, Mbappe, en Messi bevat waarvan gezegd wordt dat ze alledrie wel eens aan de aftrap zouden kunnen staan.

Belangrijke punten Club Brugge - PSG

key points iconTrainer Club Brugge toonde al lef in het verleden.

key points iconTwee aanvallend ingestelde teams.

key points iconParis Saint-Germain reeds op volle dreef.

Voorspelling Club Brugge - PSG

Hoewel Club Brugge ook zonder enige twijfel de grootste ploeg van zijn land is zijn ze veel minder dominant dan Paris Saint-Germain in de Franse Ligue 1 dat werkelijk als een wervelwind door de competitie gaat. Omdat trainer van Club Brugge Philippe Clement een man met zeer veel lef is verwachten we twee partijen die voluit hun kans zullen gaan. Wij gaan voor veel doelpunten.

De beste odds om op in te zetten Club Brugge - PSG

1
X
2
1
Toto
8.85
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
6.15
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
1.29
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Club Brugge - PSG Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.