Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

10 december 2022 - 14:00 

- QF

Wereld - WK

Engeland
VS
Frankrijk

Wedtip :

Meer dan 2.0 doelpunten

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wedtip Engeland - Frankrijk - WK

 door Arjan Van Tongerloo | in WK Voorspelling

Met de start van de kwartfinales staat op 10 december mogelijk de grootste kwartfinale voor de deur. Op deze dag zal in het Al Bayt Stadium in Al Khor Engeland het op mogen gaan nemen tegen Frankrijk. Als de nummer 5 en nummer 4 op de FIFA-wereldranglijst en 2 van de grotere landen voor de start van het WK kan deze wedstrijd grote ramificaties hebben voor het verdere verloop van het toernooi, waarbij een wereldtitel voor beide landen geen grote verrassing zou zijn. Echter, kan slechts 1 van deze 2 landen de halve finale bereiken.
$200 cadeau om te wedden op Engeland - Frankrijk! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

De beste kansen voor Engeland - Frankrijk

Goksite 1 X 2 Maximale bonus van
Unibet
2.88 3.1 2.7
Toto
3 3.38 2.4
Circus
2.8 3.15 2.8
$200 cadeau om te wedden op Engeland - Frankrijk! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Net als de rangering van de FIFA-wereldranglijst is er ook in de quoteringen voor deze wedstrijd een minimaal verschil. Met een quotering van 2.40 krijgt de verdedigend wereldkampioen een iets betere kans dan Engeland, echter is dit verschil minimaal gezien dat Engeland een quotering van 3.00 heeft gewezen gekregen. Ook een gelijkspel is geen gekke gedachte met een quotering van 3.15.

Wie gaat de Engeland - Frankrijk voetbalwedstrijd winnen?

De beste voorspellingen en winkansen voor de wedstrijd tussen Engeland en Frankrijk van WK op 10-12-2022:

  • Er is een kans van % ⭐ voor een overwinning van Engeland in deze wedstrijd tegen Frankrijk ⚽ met odds van 3 gevonden bij Toto.
  • Toto ⭐ heeft de beste kansen voor een voorspelling van een gelijkspel ⚽️ op 3.38 met een winkans van %.
  • Op dit moment zijn de beste kansen ⭐ voor een overwinning van Frankrijk ongeveer 2.8 bij Circus. Dat is een kans van %.

De vorm van Engeland - Frankrijk

Engeland tegen Frankrijk: Onderling resultaat

13 jun. 2017 - Vriendschappelijke Wedstrijd

Frankrijk
3 :  2
Engeland
Verbeter je sportweddenschappen met onze voetbalteam vergelijker (+100 statistieken)

Engeland - Frankrijk: Analyse van de vorm

Van de summiere resultaten die het eerder dit jaar leverde gedurende de Nations League leverde is voor Engeland momenteel weinig meer over. Sinds de start van het WK zijn de Three Lions in topvorm, waarbij het elftal enkel niet van de VS wist te winnen in een 0-0 ontmoeting. Verder weet Engeland echter op aanvallend gebied grote druk op de tegenstander te leggen, waarbij haar openingswedstrijd tegen Iran met een 6-2 uitslag een voorschot bood op de prestaties tot dusverre. Echter, is de achterhoede van Engeland ook niet te onderschatten, waarbij de individuele talenten ook de kans krijgen om te schijnen. 

Het zal voor Engeland in de kwartfinale echter naar verwachting minder soepel gaan als in de voorgaande wedstrijden. Frankrijk is als regerend wereldkampioen zelf ook bezig aan een sterke campagne om haar titel te prolongeren. De enige wedstrijd die het niet wist te winnen was haar laatste groepswedstrijd tegen Tunesië, toen het een 1-0 nederlaag leed waarbij het merendeel van de wedstrijd een B-elftal stond opgesteld. Verder is Frankrijk echter op aanvallend vlak een enorm sterke ploeg, waarbij de individuele talenten in de aanval goed naar voren komen in de overwinningen van de ploeg.

$200 cadeau om te wedden op Engeland - Frankrijk! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Engeland tegen Frankrijk opstelling: De basis 11

Engeland

Tactisch plan : 4 - 1 - 2 - 3

1
J. Pickford
2
K. Walker
5
J. Stones
6
H. Maguire
3
L. Shaw
4
D. Rice
8
J. Henderson
22
J. Bellingham
17
B. Saka
9
H. Kane
20
P. Foden
9
O. Giroud
10
K. Mbappe
7
A. Griezmann
11
O. Dembele
14
A. Rabiot
8
A. Tchouameni
22
T. Hernandez
18
D. Upamecano
4
R. Varane
5
J. Kounde
1
H. Lloris

Tactisch plan : 4 - 2 - 3 - 1

Frankrijk

Engeland - Frankrijk: Analyse van de selectie

Er zullen naar verwachting weinig veranderingen plaats gaan vinden in de opstellingen ten opzichte van de achtste finales. Aan de kant van Engeland is er een goede kans dat zowel Ben White als Raheem Sterling net als in de voorgaande 2 wedstrijden niet spelen, terwijl voor Frankrijk Lucas Hernández nog altijd niet fit is. Echter, beschikken beide ploegen over voldoende talent om dit gemis op te kunnen vangen. Aan de kant van Engeland kan weer gekeken worden naar Bukayo Saka en mogelijke invaller Marcus Rashford welke beide 3 doelpunten op hun naam hebben. 

Aan de kant van Frankrijk is er echter ook geen te kort aan talent. Met 5 doelpunten over 3 gestarte wedstrijden is Kylian Mbappé mogelijk de beste speler tot dusverre dit WK, waarbij de speler van PSG het de linkerflank van Engeland enorm lastig kan maken. Echter, kunnen de Engelse niet te veel aandacht besteden aan Mbappé gezien het scorende vermogen van spits Olivier Giroud welke tegen Polen de meest scorende Franse international ooit werd.

Belangrijke punten Engeland - Frankrijk

  1. Engeland heeft 12 keer gescoord in haar 4 WK wedstrijden.
  2. Frankrijk heeft 9 keer gescoord in haar 4 WK wedstrijden.
  3. Engeland heeft de laatste 3 wedstrijden geen tegendoelpunten geïncasseerd.
  4. Frankrijk heeft in ieder van haar 4 WK wedstrijden 1 tegendoelpunt geïncasseerd.
  5. Voor zowel Engeland als Frankrijk zagen 3 van haar 4 WK wedstrijden 3 of meer doelpunten.
$200 cadeau om te wedden op Engeland - Frankrijk! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze voorspelling voor Engeland - Frankrijk

De wedstrijd tussen Engeland en Frankrijk beloofd een interessant affiche te worden tussen 2 van de sterkste ploegen tot dusverre op dit WK. Terwijl beide ploegen in dusdanige vorm zijn dat een finale plek op zijn plek zou zijn Engeland en Frankrijk kan slechts 1 van deze teams de halve finale bereiken. Gezien de aanvallende krachten van beide elftallen is het niet geheel onwaarschijnlijk dat deze wedstrijd enkele doelpunten zal zien, ondanks het solide verdedigende spel aan beide kanten. Onze voorspelling voor Engeland - Frankrijk: Meer dan 2.0 doelpunten, waarbij de inzet wordt teruggeven als er exact tweemaal wordt gescoord.

Wedtip :

Meer dan 2.0 doelpunten

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Engeland - Frankrijk: Andere interessante wedtips

Frankrijk gaat door naar de halve finale

Ondanks dat Engeland tot dusverre de betere resultaten heeft neergezet is Frankrijk over het algemeen sterkere tegenstand tegengekomen. Gezien de aanvallende kracht en de vorm waar zowel Mbappé als Giroud zich in bevinden is een inzet op Frankrijk die door gaat geen gekke gedachte.

Beide Teams Scoren

Gezien de aanvallende kracht van beide elftallen zou het niet verbazen als beide teams minimaal 1 keer weten te scoren in deze wedstrijd.
Voorspelling Engeland vs Frankrijk

Get Your First Bet Back!

Welcome BonusCaesars Sportsbook is offering an extraordinary opportunity for new bettors with their $1,000 First Bet Back promotion. Starting from September 19, 2023, eligible participants who are 21 or older and physically present in states like AZ, CO, IA, IL, IN, KS, LA, MA, MD, MI, NJ, NY, OH, PA, TN, VA, WV, or WY, can take advantage of this offer. To qualify, individuals must open a new Caesars Sportsbook Mobile or Online Account during the promotion period and register using a special promo code. This offer is a grand chance for newcomers to experience the thrill of sports betting with a significant Bonus Bet, courtesy of Caesars Sportsbook.

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Veelgestelde vragen

De wedstrijd zal worden gespeeld om 20:00 Nederlands tijd, wat betekent dat het 22:00 zal zijn in Qatar.
De wedstrijden van het WK kunnen worden gevolgd op NPO 1, NOS.nl of in de NOS-app.
De Braziliaanse Wilton Sampaio en zijn team hebben de wedstrijdleiding in handen.

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Register now!
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer