Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Afrika Cup • Group F Dag 2
16/01/2022 08:00
Gambia
Gambia
1 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 0
Mali
Mali

Wedtip Gambia - Mali

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 22:36 - Gewijzigd op 13 januari 2022 om 10:59

De groepsleiders van groep F mogen het in de tweede ronde opnemen tegen elkaar. Zowel Mali als Gambia wisten hun openingswedstrijden met 1-0 te winnen. Voor Mali was de 1-0 zege geen onbekend resultaat. Het jonge team onder leiding van Mohamed Magassouba staat bekend om haar ijzersterke defensie. In haar laatste 8 interlands heeft Mali slechts 2 tegendoelpunten toegelaten, beide in het oefenduel tegen Malawi in voorbereiding op de Afrika Cup. Middels dankzij deze defensie heeft Mali dan ook 6 van haar laatste 7 interlands weten te winnen en kan het worden beschouwd als één van de ‘dark horses’ van het toernooi.

Aan de andere kant produceert Gambia wisselvallige resultaten. Van haar laatste 9 wedstrijden won het er 5, maar verloor het de overige 4. Een recente trend in deze wedstrijden is het scorend vermogen, in haar laatste 3 nederlagen wist Gambia het doel niet te vinden. Tevens heeft Gambia in geen van deze 9 wedstrijden een land in de FIFA top 75 ranglijst getroffen. De Gambianen zullen dan ook geen makkelijke wedstrijd aangaan tegen het 53ste geplaatste Mali.

€20 cadeau om te wedden op Gambia - Mali! Nu bij Betcity. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Gambia - Mali

key points iconMali won 6 van haar laatste 7 interlands.

key points iconMali heeft een ijzersterke defensie.

key points iconGambia heeft wisselvallig scorend vermogen.

Voorspelling Gambia - Mali

Met een jong sterk team heeft Mali de kans om te verrassen op dit toernooi. Een overwinning op Gambia zou een ticket tot de volgende ronde zo goed als garanderen. Gezien het defensieve vermogen van Mali, in combinatie met het wisselvallige aanvallende spel van Gambia, verwachten wij dan ook dat Mali deze wedstrijd zal winnen.

Teruggave inzet bij 0-0 uitslag

Bet365 promotie - geld terug bij 0-0

Stel je plaatst een pre-match weddenschap op een correcte score, de winnaar na 45 of 90 minuten, of een combinatie van resultaat en doelpunt van een speler. Eindigt de wedstrijd in een 0-0, en had je dit niet voorspeld? Dan ontvang je je inzet terug. Een mooie actie bij bet365, waar je vanzelfsprekend wel een Bet365 account voor nodig hebt. Registreren bij Bet365 gaat gelukkig snel en eenvoudig.

Afhandeling bij een doelpuntloos gelijkspel. Je krijgt je inzet terug voor voetbalwedstrijden die in 0-0 eindigen bij bet365. Van toepassing op verliezende voor-de-wedstrijd weddenschappen de markten Juiste uitslag, Rust/volledige speeltijd of Scorecast. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten Gambia - Mali

1
X
2
1
Bet365
7
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.25
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.67
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
€20 cadeau om te wedden op Gambia - Mali! Nu bij Betcity. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.