Champions League • Group D Dag 1
15/09/2021 15:00
Inter Milaan
Inter Milaan
0 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 0
Real Madrid
Real Madrid

Wedtip Inter Milaan - Real Madrid

Voorspelling Inter Milaan Real Madrid gepubliceerd op 13 september 2021 om 21:20 - modifiedat 13 september 2021 om 22:20

San Siro mag zich opmaken voor het topduel tussen Inter Milaan en Real Madrid die groep D mogen aftrappen in de UEFA Champions League. Als kampioen van de Serie A wist Inter Milaan zich rechtstreeks te plaatsen voor het kampioenenbal. Natuurlijk is iedereen op de hoogte van de financiële crisis waar de club mee kampt waardoor het de waterdragers van het recente succes moest laten gaan. Topschutter Lukaku werd verkocht aan FC Chelsea en trainer Antonio Conte hield het voor bekeken. In het huidige klassement van de Serie A staat het momenteel op de 3e plaats na een 7/9 na 3 wedstrijden. Vorig seizoen was het ook actief op het kampioenenbal maar geraakte niet verder dan de groepsfase nadat het 4e eindigde. Het deelde de groep met Borussia Mönchengladbach, Shakhtar Donetsk en Real Madrid.Real Madrid wist zich rechtstreeks te plaatsen voor de CL nadat het vorig jaar tweede eindigde in de Spaanse competitie op twee punten van kampioen en stadsrivaal Atletico Madrid. Inmiddels verliet trainer Zinedine Zidane de club en werd Carlos Ancelotti terug aan boord gehaald. Op dit moment staat het op een gedeelde leidersplaats in de eigen competitie. Na 4 speeldagen telt het 10 punten. Evenveel als Atletico Madrid en Valencia. Vorig seizoen werd het in de Champions League in de halve finales uitgeschakeld door de latere winnaar van het toernooi FC Chelsea.

Belangrijke punten Inter Milaan - Real Madrid

key points iconInter Milaan kampt met financiële crisis.

key points iconReal Madrid meer overtuigend Europees.

key points iconTrainer Inzaghi bij Inter heeft weinig Europese ervaring.

Voorspelling Inter Milaan - Real Madrid

Er hangen nog veel vraagtekens rond Inter Milaan. De kampioen kampt met de financiële crisis maar zou mits kwalificatie naar verdere rondes natuurlijk wel extra geld in het laatje kunnen brengen. Voor Real Madrid met een relatief eenvoudig programma dat het had tot nu toe is het moeilijk om te zeggen of de terugkeer van Ancelotti een succes zal zijn. Het geleverde voetbal is nog niet 100% overtuigend. Wij gaan voor een gelijkspel.

De beste odds om op in te zetten Inter Milaan - Real Madrid

1
X
2
1
Toto
2.34
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
3.55
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
3.1
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.