Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Afrika Cup • Group A Dag 3
17/01/2022 11:00
Kaapverdië
Kaapverdië
1 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 1
Kameroen
Kameroen

Wedtip Kaapverdië - Kameroen

Gepubliceerd op 13 januari 2022 om 23:03 - Gewijzigd op 14 januari 2022 om 10:38

De ontknoping van Groep A in de Afrika Cup ziet een duel tussen Kameroen en Kaapverdië. Na een commanderende 4-1 overwinning op Ethiopië heeft gastland Kameroen haar ticket naar de volgende rond al zeker gesteld. Met haar 6 punten staat het 3 punten los van zowel Burkina Faso en Kaapverdië. Echter, zal Kameroen de voet liever niet van het gas afhalen. Naast het feit dat Kameroen als gastland voor eigen publiek zal spelen kan het met een overwinning of gelijkspel ook de groepswinst garanderen, waar bij een nederlaag dit geen zekerheid zal zijn. Na 7 van haar laatste 8 interlands te winnen zit Kameroen dan ook in goede vorm om in dit duel ook te kunnen presteren.

Waar Kameroen in haar 2e groepswedstrijd een ticket tot de ronde van 16 wist te bemachtigen liet Kaapverdië deze kans liggen. In plaatst van een overwinning op Burkina Faso verloor Kaapverdië met 1-0 waardoor het zich nu op de 3e plaatst bevindt in de poule. Kaapverdië kan dan ook alle punten in dit duel gebruiken om een kans te hebben op het overleven van de groepsfase. Echter, zullen de Kaapverdianen hierdoor offensief spel moeten spelen, wat mogendheden opent voor Kameroen om het net te vinden. Kaapverdië wist in 6 van haar laatste 8 duels niet de 0 te houden, wat de Kameroeners zal schikken. Kameroen scoorde in haar laatste 8 duels 18 keer en zal dan ook gebruik willen maken van de kansen die haar weg komen.

€20 cadeau om te wedden op Kaapverdië - Kameroen! Nu bij Betcity. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Kaapverdië - Kameroen

key points iconKaapverdië zal offensief moeten spelen, wat defensief problemen kan opleveren.

key points iconKaapverdië zag in 6 van haar laatste 8 interlands tegendoelpunten.

key points iconKameroen heeft 7 van haar laatste 8 wedstrijden gewonnen.

Voorspelling Kaapverdië - Kameroen

Nadat Kaapverdië haar kans om toegang tot de volgende ronde te verzilveren liet liggen gaat het met onzekerheid het duel met Kameroen in. De Kaapverdianen zullen waarschijnlijk offensief willen spelen in de hoop dat een overwinning voldoende is om de ronde van 16 te halen. De defensieve gaten die hierdoor kunnen ontstaan zullen dan waarschijnlijk ook benuttigt worden door het veelscorende Kameroen. Hierdoor verwachten wij dat Kameroen deze wedstrijd weet te winnen.

Teruggave inzet bij 0-0 uitslag

Bet365 promotie - geld terug bij 0-0

Stel je plaatst een pre-match weddenschap op een correcte score, de winnaar na 45 of 90 minuten, of een combinatie van resultaat en doelpunt van een speler. Eindigt de wedstrijd in een 0-0, en had je dit niet voorspeld? Dan ontvang je je inzet terug. Een mooie actie bij bet365, waar je vanzelfsprekend wel een Bet365 account voor nodig hebt. Registreren bij Bet365 gaat gelukkig snel en eenvoudig.

Afhandeling bij een doelpuntloos gelijkspel. Je krijgt je inzet terug voor voetbalwedstrijden die in 0-0 eindigen bij bet365. Van toepassing op verliezende voor-de-wedstrijd weddenschappen de markten Juiste uitslag, Rust/volledige speeltijd of Scorecast. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten Kaapverdië - Kameroen

1
X
2
1
Bet365
6.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.6
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
€20 cadeau om te wedden op Kaapverdië - Kameroen! Nu bij Betcity. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.