Europa League • Group C Dag 1
16/09/2021 15:00
Leicester
Leicester
2 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 0
SSC Napoli
SSC Napoli

Wedtip Leicester - SSC Napoli

Voorspelling Leicester SSC Napoli gepubliceerd op 14 september 2021 om 21:00 - modifiedat 15 september 2021 om 11:46

Leicester Napoli wordt een zeer leuke wedstrijd tussen twee ploegen die het allebei goed doen in de eigen competitie en allebei over genoeg aanvallende kwaliteit beschikken. Leicester heeft in de eigen competitie verloren tegen Manchester City, Napoli wist op eigen veld te winnen van Juventus. Deze match kan wel eens zeer spannend worden tussen twee ploegen die zeker aan elkaar gewaagd zijn.

Belangrijke punten Leicester - SSC Napoli

key points iconDit is de eerste wedstrijd tussen beide teams in een Europese competitie en de eerste competitieve wedstrijd voor Leicester tegen een Italiaanse ploeg.

key points iconNapoli speelt voor de 21ste keer een wedstrijd tegen een ploeg uit Engeland.

key points iconNapoli heeft nog nooit een uitwedstrijd kunnen winnen tegen een Engelse ploeg in de tien keer dat ze de kans gehad hebben.

key points iconLeicester heeft slechts twee van de dertien thuiswedstrijden verloren in de UEFA Europa league.

key points iconIn alle grote competities Champions League/ Europa League/ Cup winners cup & Fairs Cup is Napoli slechts 1 van de vier ploegen die meer dan tien wedstrijden in Engeland gespeeld heeft zonder erin te slagen te winnen.

Voorspelling Leicester - SSC Napoli

Napoli en Leicester zijn op papier bijna even sterk, het is moeilijk om te zeggen welk team de bovenhand heeft. Beide teams zijn serieuze kandidaten voor de eindzege in de UEFA Europa League. Van alle ploegen in deze groep zijn de meest voor de hand liggende teams die doorstoten naar de volgende ronde Napoli en Leicester, om deze reden denken we dus ook dat beide ploegen niet veel gaan weggeven en ze de punten delen in het King Power stadium.

De beste odds om op in te zetten Leicester - SSC Napoli

1
X
2
1
Toto
2.38
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
3.3
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
3.1
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.