Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Europa League • Group C Dag 5
25/11/2021 15:00
Leicester
Leicester
3 - 1
Afgelopen
45' : 3 - 1
Legia Warschau
Legia Warschau

Wedtip Leicester - Legia Warschau

Gepubliceerd op 23 november 2021 om 11:49 - Gewijzigd op 23 november 2021 om 14:25

Leicester City neemt het op speeldag vijf van groep C op tegen het Poolse Legia Warsaw. Na vier wedstrijden wist Legia twee wedstrijden te winnen en verloren ze twee wedstrijden, met dit resultaat staan ze op de tweede plek. Leicester City sprokkelde vijf punten, ze verloren slechts één wedstrijd maar speelden er twee gelijk en wonnen er één. Leider Napoli sprokkelde slechts zeven punten. Voor beide ploegen kan mits een goed resultaat hier nog altijd groepswinst behaald kunnen worden.

Belangrijke punten Leicester - Legia Warschau

key points iconDe vorige ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een 1-0 overwinning voor Legia Warsaw.

key points iconIn vier wedstrijden wist Legia slechts drie keer de weg naar het doel te vinden, Leicester City wist in vier wedstrijden liefst zeven keer de netten doen trillen. Beide ploegen incasseerden zeven doelpunten in de vier wedstrijden.

key points iconNa de 1-0 zeges tegen Spartak Moskou en Leicester City slaagde Legia Warsaw er niet meer in te winnen. In de twee wedstrijden tegen Napoli verloren ze met een score van 7-1 over twee wedstrijden.

Voorspelling Leicester - Legia Warschau

Legia Warsaw zal ongetwijfeld een einde willen maken aan de reeks van nederlagen nadat Napoli tweemaal te sterk was. Leicester City, dat slecht begon aan deze campagne, heeft nu in eigen huis de kans om het resultaat van de heenwedstrijd ongedaan te maken en de kans op kwalificatie levend te houden. Verwacht echter niet dat Legia zich zomaar gewonnen zal geven, ze kunnen mits een zege vier punten uitlopen en zouden zo zeker zijn van een Europese overwintering. We denken echter dat Leicester voor eigen publiek sterk genoeg voor de dag zal komen om de drie punten en de tweede plaats te veroveren in de groep.

De beste odds om op in te zetten Leicester - Legia Warschau

1
X
2
1
Bet365
1.17
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
7.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
15
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.