Champions League • Group B Dag 1
15/09/2021 15:00
Liverpool
Liverpool
3 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 2
Ac Milan
Ac Milan

Wedtip Liverpool - Ac Milan

Voorspelling Liverpool Ac Milan gepubliceerd op 13 september 2021 om 21:01 - modifiedat 13 september 2021 om 22:01

Op Anfield mag Liverpool zich opmaken om AC Milan te verwelkomen om groep B af te trappen voor de UEFA Champions League. De troepen van Jürgen Klopp wisten zich te plaatsen voor het kampioenenbal door 3e te eindigen in de Premier League na de ploegen uit Manchester. The Reds moesten het vorig seizoen in de CL afleggen in de kwartfinale tegen Real Madrid (1-3 over twee wedstrijden). Op dit moment staat het op een gedeelde leidersplaats in Engeland samen met Manchester United en FC Chelsea. Het wist 10 punten te halen uit 4 wedstrijden. Buiten bankzitter en vleugelspeler Elliot lijkt de thuisploeg over een volledig fitte kern te beschikken.Na 7 jaren mag AC Milan eindelijk nog eens deelnemen aan het grootste Europese toneel. Het kwalificeerde zich na een tweede plek in de serie A na stadsrivaal Inter Milaan die de titel greep. In 2013-2014 was de laatste CL campagne van Milan waarin het in de 1/16e finale het moest afleggen tegen Atlético Madrid. Vorig seizoen was het ook Europees actief, maar dit in de UEFA Europa League. Het ging er in de 1/16e finale uit tegen Manchester United.

In de Serie A deelt het momenteel de leiding met AS Roma na een 9 op 9 na 3 speeldagen. Stefano Pioli heeft alleszins ook het voorrecht voor dit duel om over een zo goed als volledig fitte kern zal beschikken.

Belangrijke punten Liverpool - Ac Milan

key points iconLiverpool meer prestige opgebouwd Europees laatste jaren.

key points iconMachtsverhoudingen serieus gewijzigd sinds laatste duels onderling.

key points iconEerste Europese duel met publiek terug op Anfield.

Voorspelling Liverpool - Ac Milan

Eindelijk kunnen we weer uitkijken naar deze mooie affiche tussen deze twee traditionele ploegen.
Ze
hebben in het verleden al menig passievolle duels uitgevochten met als absoluut hoogtepunt uiteraard de finale van de Champions League in 2005 waarin Liverpool een 0-3 achterstand nog wist om te buigen in een overwinning. De laatste confrontatie was een vriendschappelijke en eindigde op 2-0 in het voordeel van FC Liverpool. Wij vermoeden dat ook hier de thuisploeg aan het langste eind zal trekken.

De beste odds om op in te zetten Liverpool - Ac Milan

1
X
2
1
Toto
1.51
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
4.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
6.45
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.