Champions League • Group A Dag 1
15/09/2021 15:00
Manchester City
Manchester City
6 - 3
Afgelopen
45' : 3 - 1
Leipzig
Leipzig

Wedtip Manchester City - Leipzig

Voorspelling Manchester City Leipzig gepubliceerd op 13 september 2021 om 14:00 - modifiedat 14 september 2021 om 12:16

Dit is de eerste ontmoeting voor de jongens van Pep Guardiola tegen het RB Leipzig van Jesse Marsch, een moeilijke trip naar het Etihad stadion waar het bij momenten wel eens in vuur en vlam kan staan. RB Leipzig heeft in de competitie met ruime cijfers verloren van Bayern Munchen, ze incasseerden liefst vier doelpunten, het lijkt er dus op dat het vertrek van enkele sterkhouders nog niet verwerkt is in de verdediging. Manchester City daarentegen wist dit weekend wel te winnen op het veld van Leicester City met een 0-1 overwinning.

Belangrijke punten Manchester City - Leipzig

key points iconDit wordt de eerste ontmoeting tussen beide team in de Champions League, Pep Guardiola slaagde erin tegen al zijn vier wedstrijden tegen Duitse teams te winnen tot nu toe.

key points iconNadat Leipzig twee wedstrijden heeft kunnen winnen tegen Engelse ploegen hebben ze de laatste drie van de vier wedstrijden verloren tegen teams uit Engeland.

key points iconManchester City is ongeslagen in de laatste 17 wedstrijden in de groepsfase van de Champions League. (Win 13, gelijk 4)

key points iconManchester City kan na Real Madrid het tweede beste team worden dat het snelst 50 wedstrijden weet te winnen op het kampioenenbal.

key points iconIn 28 wedstrijden waar Riyad Mahrez voor Manchester City in de Champions League speelde was hij betrokken bij maar liefst 22 doelpunten.

Voorspelling Manchester City - Leipzig

Voor RB Leipzig wordt dit geen makkelijke opdracht tegen de ploeg uit Manchester die dit seizoen net zoals vorig seizoen maar al te graag de beker met grote oren naar Manchester nemen. RB Leipzig heeft onder andere door het vertrek van enkele sterkhouders enorm veel kwaliteit verloren, we denken dus ook dat een trip naar het Etihad geen punten zal opleveren en Manchester City de volle buit pakt.

De beste odds om op in te zetten Manchester City - Leipzig

1
X
2
1
Toto
1.31
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
5.65
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
9.05
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.