Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Europa League • Group B Dag 5
25/11/2021 15:00
Mónaco
Mónaco
2 - 1
Afgelopen
45' : 2 - 1
Real Sociedad
Real Sociedad

Wedtip Mónaco - Real Sociedad

Gepubliceerd op 23 november 2021 om 12:08 - Gewijzigd op 23 november 2021 om 14:24

Leider Monaco neemt het in eigen huis op tegen eerste achtervolger Real Sociedad met als inzet de eerste plaats in groep B van de Europa League. Beide ploegen bleven deze campagne ongeslagen tot dusver. Monaco wist dat te doen door tweemaal te winnen en twee keer gelijk te spelen. Real Sociedad speelde liefst drie keer gelijk en won één wedstrijd. Beide ploegen kunnen mits een overwinning een belangrijke stap zetten naar de volgende ronde. Monaco is mits een overwinning al zeker van Europees voetbal na de winter. Voor Real Sociedad, dat slechts één punt meer telt dan de eerste achtervolger, kan een overwinning vertrouwen geven voor het rechtstreeks duel met PSV op de laatste speeldag.

Belangrijke punten Mónaco - Real Sociedad

key points iconDe vorige ontmoeting op speeldag 2 eindigde in een 1-1 gelijkspel na doelpunten van Axel Disasi en Mikel Morino voor Sociedad.

key points iconBeide ploegen hebben nog niet verloren deze campagne.

key points iconMet vijf doelpunten in vier wedstrijden doet Real Sociedad het net iets beter dan Monaco dat vier doelpunten wist te noteren. Monaco kan dan wel weer betere verdedigende cijfers voorleggen met slechts twee tegendoelpunten, Sociedad moest vier keer de bal uit het net vissen.

key points iconDe laatste keer dat Monaco thuis verloor in een Europese wedstrijd was op 17 Augustus toen het verloor met 1-0 van Shaktar Donetsk.

Voorspelling Mónaco - Real Sociedad

Dat beide ploegen ongeslagen zijn tot nu toe maakt het niet makkelijk om een winnaar te kiezen in dit duel. Monaco zal ongetwijfeld een goed resultaat willen neerzetten, maar speelt op de laatste speeldag tegen Sturm Graz een haalbare kaart. Real Sociedad zal meer druk voelen met PSV in de rug. We denken dan ook dat Sociedad hier voor de verrassing zal zorgen en Monaco de eerste nederlaag in de campagne aansmeert, en zo ook het duel tegen PSV vol vertrouwen kan aanvatten. 

De beste odds om op in te zetten Mónaco - Real Sociedad

1
X
2
1
Bet365
2.88
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.3
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
2.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.