Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Europa Conference League • Group G Dag 5
25/11/2021 12:45
NS Mura
NS Mura
2 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 0
Tottenham
Tottenham

Wedtip NS Mura - Tottenham

Gepubliceerd op 23 november 2021 om 12:20 - Gewijzigd op 23 november 2021 om 14:22

Mura neemt het op speeldag vijf van de Europa conference League op tegen Tottenham in groep G. De Sloveense ploeg wist na vier speeldagen nog niet te winnen en slaagde er ook niet een punt te sprokkelen, met tien tegendoelpunten en twee gemaakte doelpunten is dat geen verassing. Tottenham staat momenteel op de tweede plaats met zeven punten na twee overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag. Als Tottenham erin slaagt te winnen op het veld van de Slovenen en Vitesse slaagt er niet in punten te pakken tegen Rennes zou Tottenham de kwalificatie op het veld van de Slovenen al kunnen afdwingen. Voor Mura staat er uiteraard niets meer op het spel buiten de eer.

Belangrijke punten NS Mura - Tottenham

key points iconTottenham wist in vier wedstrijden zes keer de netten doen trillen, ze incasseerden wel vier doelpunten een gemiddelde van één doelpunt per wedstrijd.

key points iconMura moest liefst tien keer de bal uit het net vissen, een gemiddelde van 2.25 tegendoelpunten per wedstrijd.

key points iconDe heenwedstrijd in Londen werd door Tottenham gewonnen met overtuigende 5-1 cijfers.

key points iconÉén van de twee gemaakte doelpunten die Mura wist te scoren deze campagne was tegen Tottenham, het andere doelpunt kwam tegen Rennes.

Voorspelling NS Mura - Tottenham

Met het oog op het duel tegen Rennes op de laatste speeldag zal Tottenham ongetwijfeld deze wedstrijd willen winnen. We verwachten niet dat de Slovenen sterk genoeg zijn om het de ploeg uit de Premier League moeilijk genoeg te maken. Een mooie prestatie is wat we verwachten van de ploeg uit Londen in een ruime overwinning voor de Spurs. Onze voorspelling is dat Mura één keer slaagt te scoren maar dat Tottenham dat minstens 2 keer doet en zo dus ook de wedstrijd wint.

De beste odds om op in te zetten NS Mura - Tottenham

1
X
2
1
Bet365
23
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
9
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.11
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op NS Mura - Tottenham Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.