Europa League • Group G Dag 1
16/09/2021 12:45
Betis
Betis
4 - 3
Afgelopen
45' : 2 - 2
Celtic Glasgow
Celtic Glasgow

Wedtip Betis - Celtic Glasgow

Voorspelling Betis Celtic Glasgow gepubliceerd op 14 september 2021 om 11:00 - modifiedat 14 september 2021 om 17:45

Dit wordt de eerste Europese ontmoeting tussen beide teams en de eerste wedstrijd tegen een Schotse tegenstander voor de Spanjaarden. Beide teams zitten momenteel een beetje in het sukkelstraatje in de eigen competitie, de Europa League is dus de ideale kans voor beide teams om het tij te keren en misschien dit dan ook verder trekken in de eigen competitie.

Belangrijke punten Betis - Celtic Glasgow

key points iconCeltic FC heeft zijn laatste 6 wedstrijden tegen Spaanse teams verloren, ze incasseerden maar liefst 19 goals in deze wedstrijden.

key points iconDe laatste overwinning van Celtic FC tegen een Spaanse ploeg dateert van 2012 waar ze FC Barcelona wisten te verslaan met 2-1 ondanks ze maar 16% balbezit hadden.

key points iconDit is Real Betis haar eerste Europesee campagne sinds 2018-2019 waar ze het tot de laatste 32 haalden maar door Rennes werden uitgeschakeld.

key points iconReal Betis heeft nooit meer dan 1 goal geïncasseerd in de groepsfase.

key points iconIn alle Europese competities is het Celic noot gelukt om een uitwedstrijd op Spaanse bodem te winnen in 18 pogingen tegen zeven verschillende ploegen.

Voorspelling Betis - Celtic Glasgow

Celtic heeft duidelijk de statistieken niet mee in voorgaande ontmoetingen met Spaanse teams, op papier is Real Betis ook de sterkere ploeg dus ze zullen zeer goed voor de dag moeten komen om punten te rapen in het Stadion Benito Villamarin. We denken dat dit een opdracht is die net iets te moeilijk is voor de Schotten en verwachten dus ook dat Real Betis erin zal slagen de punten in Sevilla te houden en zo hun campagne met succes starten. Wij voorspellen een 2-0 overwinning voor de Spanjaarden.

De beste odds om op in te zetten Betis - Celtic Glasgow

1
X
2
1
Toto
1.52
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
4.45
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
6.05
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.