2. Bundesliga • Dag 1
23/07/2021 14:30
Schalke 04
Schalke 04
1 - 3
Afgelopen
45' : 1 - 0
Hamburg
Hamburg

Wedtip Schalke 04 - Hamburg

De Duitse giganten Schalke en Hamburg zullen willen promoveren naar de Bundesliga aan het einde van het seizoen. In de allereerste wedstrijd in de Tweede Bundesliga gaan beide teams op zoek naar een goede start. Schalke degradeerde vorig seizoen kansloos uit de Bundesliga. De rentree van Klaas-Jan Huntelaar kon daar ook geen verandering in brengen. HSV liep promotie mis door een matige reeks in de eindfase van het seizoen. Zevenvoudig Bundesliga winnaar Schalke lijkt de knop te hebben omgezet en presteerde uitstekend in de voorbereiding. Het maakte 25 goals in 5 wedstrijden, hield 4 keer de nul en kreeg slechts 2 tegendoelpunten. Schalke won in 3 van deze 5 wedstrijden, maar wist in 2 wedstrijden geen goal te maken. Tegen Hamburg zal de tegenstand sterker zijn. De vorige wedstrijd tussen beide teams, een oefenwedstrijd in januari 2020, eindigde in een 4-0 winst voor de club uit Gelsenkirchen.

In competitieverband wonnen beide ploegen 2 keer in de laatste 5 wedstrijden. Schalke scoorde daarin in iedere wedstrijd, terwijl Hamburg in 1 wedstrijd geen goal wist te maken. 4 van de laatste 6 duels tussen Hamburg en Schalke produceerden meer dan 2.5 doelpunten. Hamburg presteerde net als Schalke ook prima in de voorbereiding. De Noord-Duitsers bleven ongeslagen in de 4 gespeelde wedstrijden en met het gelijkspel in de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen betekent dit een serie van 5 wedstrijden zonder nederlaag. In 4 van de 5 laatste wedstrijden werd er gewonnen en 4 keer werd de nul gehouden. Hamburg verloor slechts 1 keer in de laatste 9 wedstrijden. Hoewel sommige wedstrijden van Hamburg recentelijk niet meer dan 1 goal zagen, leverden 4 van de laatste 7 wedstrijden ten minste 2.5 goals per wedstrijd op. Hamburg scoorde ook in de laatste 10 wedstrijden.

Belangrijke punten Schalke 04 - Hamburg

  • 4 van de laatste 7 wedstrijden van Hamburg zagen meer dan 2.5 doelpunten

  • Hamburg scoorde altijd in de laatste 10 wedstrijden

  • ‘over 2.5 goals’ in 3 van de laatste 5 wedstrijden van Schalke

  • Schalke hield 4 keer de nul in de laatste 5 wedstrijden

  • 4 van de laatste 6 wedstrijden tussen Schalke en Hamburg leverden meer dan 2.5 doelpunten op

Voorspelling Schalke 04 - Hamburg

Beide ambitieuze ploegen zullen het seizoen goed willen starten, na het teleurstellend verlopen vorige seizoen. Beide ploegen presteerden prima in de voorbereiding en zullen vertrouwen hebben. De laatste wedstrijden tussen beide teams zagen vaak meer dan 2.5 doelpunten, dit gebeurde ook regelmatig in de laatste wedstrijden van beide ploegen en wij verwachten dat dit ook in de aankomende wedstrijd gaat gebeuren.

Voorspelling Schalke 04 Hamburg gepubliceerd op 21 juli 2021

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.