Champions League • Group C Dag 1
15/09/2021 15:00
Sporting Portugal
Sporting Portugal
1 - 5
Afgelopen
45' : 1 - 3
Ajax
Ajax

Wedtip Sporting Portugal - Ajax

Voorspelling Sporting Portugal Ajax gepubliceerd op 12 september 2021 om 20:00 - modifiedat 13 september 2021 om 17:04

Op woensdagavond 15 september 2021 opent Ajax zijn Champions League campagne in het Estádio José Alvalade in Lissabon tegen de Portugese kampioen Sporting Clube de Portugal. De groen-witte formatie van Ruben Amorim wist vorig jaar voor het eerst sinds 2002 weer eens de Portugese titel te bemachtigen en speelt voor het eerst sinds sinds 2018 weer mee in de groepsfase van Europa's belangrijkste voetbal toernooi. De ploeg is ook dit seizoen voortvarend begonnen en won zijn eerste 3 competitie wedstrijden op rij. Hierna speelde het 2 keer gelijk. 1 keer tegen Famalicão en vorig weekend tegen die andere Portugese grootmacht, FC Porto. Beide wedstrijden eindigden in 1-1. 

Ajax had een goede generale voor de wedstrijd in Portugal. Het won zaterdag uit bij PEC Zwolle met 0-2. Hoewel het niet zijn beste wedstrijd speelde, werden de 3 punten toch weer binnen gehaald door Ten Hag en zijn mannen. Toch lijken de Amsterdammers ook nog zoekende. Ajax heeft aanvallende opties te over, en zal naar alle waarschijnlijkheid opnieuw met Steven Berghuis op de nummer 10 positie beginnen, wat in de laatste wedstrijd tegen Zwolle redelijk succesvol leek te zijn. Of het genoeg zal zijn om de taaie Portugese vechtploeg van Sporting van het scoren af te houden zal de wedstrijd leren.

Belangrijke punten Sporting Portugal - Ajax

key points iconSporting doet voor het eerst sinds 2018 weer mee in de groepsfase van de Champions League.

key points iconZowel Sporting als Ajax stonden in 5 van de laatste 7 wedstrijden bij rust op voorsprong

key points iconSporting is 11 wedstrijden ongeslagen

Voorspelling Sporting Portugal - Ajax

Het gaat een moeilijke wedstrijd worden voor Ajax. De Portugezen hebben een fysiek sterke ploeg en kunnen gemeen spelen als dat moet. De Amsterdammers zijn wel ervarener dan de ploeg uit Lissabon, maar moeten wel waken voor onderschatting. Wij verwachten een vermakelijk gelijkspel met doelpunten aan beide kanten.

De beste odds om op in te zetten Sporting Portugal - Ajax

1
X
2
1
Toto
3.55
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
3.65
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
2.11
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.