Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Afrika Cup • Group F Dag 2
16/01/2022 11:00
Tunesië
Tunesië
4 - 0
Afgelopen
45' : 2 - 0
Mauritanië
Mauritanië

Wedtip Tunesië - Mauritanië

Gepubliceerd op 13 januari 2022 om 13:24

Beide teams verloren hun openingswedstrijd met 1-0, dus de opkomende wedstrijd is gelijk bijna de laatste kans voor Tunesië en Mauritanië om niet iets van hun Afrika Cup avontuur te maken. Voor de voetballiefhebbers die tot op heden de Afrika Cup hebben gevolgd zullen hebben opgemerkt dat doelpunten karig zijn dit toernooi, met gemiddeld één doelpunt per wedstrijd. Tunesië had een opmerkelijke eerste wedstrijd tegen Mali, waarbij de wedstrijd na 85 minuten affloot. Nadat de scheids zijn fout had ingezien, ging het spel verder, waarna hij na 89 minuten nogmaals floot voor het einde van de wedstrijd. De staf van Tunesië was woedend en toen de leiding van de Afrika Cup had besloten dat er alsnog een aantal minuten verder gespeeld moest worden, kwam Tunesië niet meer opdagen. Het is dus de vraag of Tunesië de eerste wedstrijd achter zich kan laten en kan opladen voor de volgende wedstrijd tegen Mauritanië. 

Bij de eerste wedstrijd van Mauritanië gebeurde er ook iets opmerkelijks, waar ze het verkeerde volkslied voorgeschoteld kregen. De wedstrijd tegen Gambia was later ook weinig succesvol, zonder een echte kans gecreëerd te hebben. In het jaar 2021 speelden Tunesië en Mauritanië al 3 keer tegen mekaar waar Tunesië 2 keer aan het langste eind trok (5-1 & 3-0) en de wedstrijd één keer eindigde in een bloedeloos gelijkspel (0-0). Tunesië heeft bovendien ook wel de betere selectie van beide teams (zonder een absolute uitblinker) met een 30e FIFA-ranking ten opzichte van de 103e plek voor Mauritanië. 

Belangrijke punten Tunesië - Mauritanië

key points iconTunesië won afgelopen jaar tweemaal met een grote uitslag van Mauritanië.

key points iconMauritanië zal rekening hebben gehouden met een vroege uitschakeling, Tunesië daarentegen niet.

key points iconTunesië heeft de 30e FIFA ranking ten opzichte van een 103e ranking voor Mauritanië.

Voorspelling Tunesië - Mauritanië

Beide teams ervaarden een opmerkelijke gebeurtenis tijdens hun eerste duel, waar toch vooral Tunesië werd benadeeld. Het is de vraag hoe Tunesië zich daarvan herpakt, maar ze hebben weinig keus willen ze nog iets van dit toernooi maken. Gezien de eerdere resultaten van afgelopen jaar tussen beide teams zal Tunesië er dan ook in moeten kunnen slagen om deze wedstrijd om te zetten in een overwinning, ook al zal dat waarschijnlijk met een kleinere uitslag zijn.

De beste odds om op in te zetten Tunesië - Mauritanië

1
X
2
1
Bet365
1.45
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.2
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
8
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.