Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Premier League • Dag 14
01/12/2021 14:30
Watford
Watford
1 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 1
Chelsea
Chelsea

Wedtip Watford - Chelsea

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 14:24 - Gewijzigd op 1 december 2021 om 18:10

Watford neemt het in eigen huis op tegen leider Chelsea. Met dertien punten in dertien wedstrijden staat Watford momenteel op de zeventiende plaats net boven de degradatiezone. Chelsea staat na het 1-1 gelijkspel nog altijd bovenaan het klassement in de Premier League maar zag eerste achtervolger Manchester City wel naderen tot op één punt. Een overwinning op het veld van Watford zou de druk weer bij Manchester City leggen. Watford zelf kan zelf ook punten gebruiken, ze staan slechts drie punten boven de degradatieplek die momenteel nog in handen is van Norwich City.

Belangrijke punten Watford - Chelsea

key points iconWatford heeft zeven van de laatste acht wedstrijden tegen Chelsea verloren, de enige overwinning dateert van februari 2018 toen ze met 4-1 wisten te winnen.

key points iconChelsea heeft de laatste twee uitwedstrijden tegen Watford weten te winnen maar slaagden er nog nooit in drie keer op een rij een uitwedstrijd te winnen.

key points iconWatford slaagde in de laatste 23 wedstrijden er niet in een clean sheet te houden, de langste reeks van alle ploegen nu actief in de Premier League.

key points iconChelsea won de laatste vier uitwedstrijden in de competitie met een gemiddelde score van 10-0

Voorspelling Watford - Chelsea

Met de terugkeer van Romelu Lukaku zal Chelsea aanvallend weer beroep kunnen doen op de gebruikelijke formatie. Watford dat verdedigend niet de beste statistieken heeft dit seizoen zal het niet makkelijk hebben om de aanval van Chelsea van een doelpunt te houden. We verwachten dan ook dat de jongens van Thomas Tuchel de wedstrijd weten te winnen.

De beste odds om op in te zetten Watford - Chelsea

1
X
2
1
Bet365
9
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
5.25
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.33
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op Watford - Chelsea Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.