Olympisch Tournooi Vrouwen
06/08/2021 08:00
Zweden V
Zweden V
1 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 0
penalties: 3-4
Canada V
Canada V

Wedtip Zweden V - Canada V

Voorspelling Zweden V Canada V gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 10:00 - modifiedat 4 augustus 2021 om 10:03

Zweden continueerde de prima reeks op de Olympische Spelen door met 1-0 van Australië te winnen in de halve finale. In de finale treft Zweden Canada, dat onlangs afrekende met de buren uit de Verenigde Staten (1-0). Zweden is consistent dit toernooi en won al haar wedstrijden. De voetbalsters uit Zweden scoorden 13 goals in 5 wedstrijden, hielden 3 keer de nul en incasseerden slechts 3 doelpunten. Zweden kwam in alle wedstrijden tot scoren, in 4 wedstrijden zelfs 2 keer of vaker. 3 van de 5 wedstrijden van Zweden leverden meer dan 2.5 goals op.

Canada hield dit toernooi weliswaar slechts 2 keer de nul, maar het incasseerde nooit meer dan 1 goal per wedstrijd. Vermoedelijk zal Canada vooral de nadruk gaan leggen op het verdedigende vlak. Canada scoorde namelijk alleen in de tweede groepswedstrijd vaker dan 1 keer (2-1 winst op Chili). Canada kwam niet tot scoren in 1 van de 5 wedstrijden en slechts 1 wedstrijd produceerde meer dan 2.5 doelpunten. In de laatste 2 wedstrijden kwam Canada sterke ploegen tegen, maar het stootte door naar de finale zonder ook maar een doelpunt te incasseren tegen de VS en Brazilië. Canada scoorde niet zoveel goals als Zweden op de Olympische Spelen: slechts 5 in 5 wedstrijden.

Belangrijke punten Zweden V - Canada V

key points iconZowel Canada als Zweden kreeg 3 goals tegen in 5 wedstrijden

key points iconZweden scoorde 8 goals meer dan Canada op de Olympische Spelen

key points iconCanada won 2 van de 5 wedstrijden

key points iconZweden won alle 5 duels op de Olympische Spelen

key points iconIn 4 van de 5 wedstrijden scoorde Zweden 2 keer of vaker

Voorspelling Zweden V - Canada V

Canada is in de finale gekomen op basis van enige zuinigheid. Aanvallend werd er niet altijd veel gecreëerd in de afgelopen wedstrijden, maar door verdedigend degelijk te zijn elimineerde het sterke landen. Zweden laat echter vanaf het begin van het toernooi een uitstekende balans zien tussen aanval en verdediging en scoorde erg makkelijk. In 5 wedstrijden, die allemaal gewonnen werden, scoorde Zweden 13 keer en het is ook moeilijk voor te stellen dat Zweden niet tot scoren gaat komen in de finale. Canada heeft bewezen niet heel eenvoudig te scoren en dat is waarom wij verwachten dat Zweden gaat winnen van Canada.

De beste odds om op in te zetten Zweden V - Canada V

1
X
2
1
Toto
2.02
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
3
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
4.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Zweden V - Canada V Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.