Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Waar kun je het WK Vrouwen kijken op tv?

door Max Lanters | door Max Lanters

image Waar kun je het WK Vrouwen kijken op tv?
Bekijk het tv-schema voor het WK Vrouwenvoetbal 2023 in Nederland. Welke zenders zullen het WK Vrouwen uitzenden en welke wedstrijden? Ontdek het hieronder!

WK Vrouwen: waar kun je de wedstrijden van de Nederlandse dames kijken?

WK Vrouwen uitzendprogramma

Waar wordt het WK Vrouwen uitgezonden en welke wedstrijden zijn er te zien? Wees gerust: de WK-wedstrijden voor vrouwen worden deze zomer in Nederland uitgezonden! Je kunt alle wedstrijden van het Nederlandse team volgen op de NOS.

De NOS is gratis toegankelijk tv-zender waar je deze zomer de wedstrijden van de WK Vrouwen 2023 kunt volgen, tot groot genoegen van zowel voetbalfans als fans van sportweddenschappen.

Van het Nederlandse team tot Engeland en niet te vergeten de Verenigde Staten, Duitsland en Spanje: de beste landen ter wereld zijn allemaal op tv om jouw zomer te verrijken. Je kunt de wedstrijd ook live volgen op onze Women's World Cup pagina, als je niet de hele tijd voor je scherm kunt zitten.

Na een lange touwtrekkerij die de uitzending van de wedstrijden van Italië voor de komende Women's World Cup in gevaar bracht, is RAI er eindelijk in geslaagd om een commerciële overeenkomst te tekenen voor de uitzending van verschillende wedstrijden van de World Cup die van 20 juli tot 20 augustus in Australië en Nieuw-Zeeland wordt gespeeld.

Natuurlijk zullen er in vergelijking met het WK voor mannen minder wedstrijden op tv te zien zijn. De Nos is erin geslaagd om elke dag van het toernooi een wedstrijd uit te zenden, waaronder de wedstrijden van het Nederlandse nationale team, de openingswedstrijd tussen Nieuw-Zeeland en Noorwegen op donderdag 20 juli om 9 uur 's ochtends, de achtste- kwart en de twee halve finales, gevolgd door uiteraard de finale. Het zal afwachten zijn hoe ver de Leeuwinnen zullen gaan in komen en of ze het resultaat van het WK 2019 kunnen verbeteren, de bittere verloren finale.

Kortom, hoewel we de Azzurri zeker zullen kunnen volgen op het scherm, is het ook waar dat we sommige grote wedstrijden van dit WK Vrouwen niet zullen kunnen zien. Maar voor fans die geen enkele wedstrijd willen missen die niet op tv te zien is, is het mogelijk om de andere wedstrijden live te volgen op onze WK Vrouwen live pagina.

Het valt nog te bezien welke wedstrijden, naast de reeds genoemde, precies op televisie zullen worden uitgezonden als Nederland niet speelt of er niet in slaagt om door de groepsfase te komen, een mogelijkheid die zelfs volgens de voorspellingen voor het WK voetbal voor vrouwen moet worden vermeden: de experts van Sportytrader geven Nederland een goede kans om in ieder geval door de eerste ronde te komen, wil je meer weten over de kansen van elke team voor het WK Vrouwenvoetbal 2023? Ga dan naar onze WK Vrouwen voorspellingen pagina, waar je voor elke wedstrijd een voorspelling kunt lezen.

Bet365 biedt hier een bonus aan

Televisie-uitzendschema voor het WK Vrouwen 2023

Datum en tijdWedstrijdZender
Zondag 23 juli - 09:30Nederland - PortugalNOS
Donderdag 27 juli - 03:00Verenigde Staten - NederlandNOS
Dinsdag 01 augustus - 9:00Vietnam - NederlandNOS
Zaterdag 5 augustus - 07:00Ronde van 16 nr. 1NOS
Zaterdag 5 augustus - 11:00Ronde van 16 nr. 2NOS
Zondag 6 augustus - 04:00Nederland - Zuid Afrika (ronde van 16)NOS
Zondag 6 augustus - 11:00Ronde van 16 nr. 4NOS
Maandag 7 augustus - 09:30Ronde van 16 nr. 5NOS
Maandag 7 augustus - 12.30Ronde van 16 nr. 6NOS
Dinsdag 8 augustus - 10:00Ronde van 16 nr. 7NOS
Dinsdag 8 augustus - 13:00Ronde van 16 nr. 8NOS
Vrijdag 11 augustus - 09:30Kwartfinale nr. 1NOS
Vrijdag 11 augustus - 15:30Kwartfinale nr. 2NOS
Zaterdag 12 augustus - 09:00Kwartfinale nr. 3NOS
Zaterdag 12 augustus - 12:00Kwartfinale nr. 4NOS
Dinsdag 15 augustus - 10.00Halve finale nr. 1NOS
Woensdag 16 augustus - 12.00Halve finale nr. 2NOS
Zaterdag 19 augustus - 10.00Wedstrijd om de derde plaatsNOS
Zondag 20 augustus - 12:00FinaleNOS

Onze tabel met het TV-schema van de 2023 Women's World Cup geeft je de best mogelijke verslaggeving van de wedstrijd, die in de loop van een hele maand plaatsvindt!

Je kunt het toernooi ook aangrijpen om een paar sportweddenschappen te plaatsen en aarzel dan niet om onze WK Vrouwen kansenvergelijker te raadplegen voor de beste kansen op elke wedstrijd. Bij SportyTrader zullen we deze wedstrijd tot het einde toe op de voet volgen.

Bet365 biedt hier een bonus aan

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer