EK • Group F Dag 2
19/06/2021 09:00
Hongarije
Hongarije
1 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 0
Frankrijk
Frankrijk

Wedtip Hongarije - Frankrijk

Frankrijk gaf dinsdagavond in München een duidelijk signaal af aan Europa door met 1-0 te winnen van Duitsland. De Fransen worden als topfavoriet aangemerkt voor de EK-titel en wisten in de eerste wedstrijd met die favorietenrol om te gaan. Frankrijk speelde een solide wedstrijd met een uitblinkende Paul Pogba. Een eigen doelpunt van Mats Hummels na 20 minuten betekende dat Duitsland moest komen, maar Frankrijk bleef goed op de been. 3 belangrijke punten voor les Bleus in de groep des doods. De ploeg van Didier Deschamps heeft zaterdag de mogelijkheid om zich praktisch te kwalificeren voor de volgende ronde. Frankrijk neemt het op tegen de op papier minste tegenstander in deze groep. Frankrijk verloor al 8 wedstrijden niet meer en won bovendien 5 van die wedstrijden. Het behalen van 3 punten tegen Hongarije zal ook betekenen dat Frankrijk zonder teveel druk de laatste wedstrijd tegen Portugal kan gaan spelen.

Hongarije verloor in de eerste wedstrijd met 3-0 van Portugal. Hoewel de score uiteindelijk hoog uitviel, waren de Hongaren lang op weg naar een gelijkspel. Hongarije bleek een pittige ploeg te kunnen zijn, die echter meer moeite heeft om iets te creëren voor het vijandelijk doel. Verder dan 3 schoten kwamen de Hongaren niet tegen Portugal. Hongarije leek vol voor het gelijkspel te gaan en dit zal waarschijnlijk niet veel anders gaan zijn tegen Frankrijk. De opgave zal in de tweede wedstrijd nog moeilijker worden voor Hongarije, omdat het tegen een Frankrijk speelt dat enorm veel opties heeft. Hongarije zal het moeilijk krijgen om de nul te houden tegen een aanval Mbappé-Benzema-Griezmann, terwijl ook invallers als Dembélé en Coman een goal kunnen maken. Hongarije heeft natuurlijk het thuisvoordeel, al bleek dit in de wedstrijd tegen Portugal niet beslissend te zijn.

Belangrijke punten Hongarije - Frankrijk

  • Frankrijk won de eerste wedstrijd in en tegen Duitsland (1-0)

  • Hongarije ging in de eerste poulewedstrijd in eigen huis ten onder tegen Portugal (0-3)

  • Hongarije speelt thuis

  • Frankrijk kan bij winst een grote stap zetten voor kwalificatie en kan de druk voor de laatste ontmoeting met Portugal voor zichzelf wegnemen

  • Frankrijk 8 wedstrijden ongeslagen: de laatste 5 wedstrijden werden omgezet in winst

Voorspelling Hongarije - Frankrijk

Frankrijk deed dinsdagavond erg goede zaken door te winnen van Duitsland. De Hongaren verkochten hun huid duur tegen Portugal, maar de kwaliteit van de Portugezen gaf uiteindelijk toch de doorslag. Wij verwachten dat Hongarije ook de wedstrijd tegen Frankrijk gaat verliezen. De Fransen zijn minstens zo sterk als de vorige tegenstander van Hongarije, Portugal, wonnen de afgelopen 5 wedstrijden en zullen zich zo snel mogelijk willen kwalificeren voor de volgende ronde.

Voorspelling Hongarije Frankrijk gepubliceerd op 16 juni 2021

De beste odds om op in te zetten Hongarije - Frankrijk

1
Toto
12
De aanbieding bekijken
Wed nu!
X
Toto
5.4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
2
Toto
1.32
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.