EK • Group D Dag 2
18/06/2021 12:00
Kroatië
Kroatië
1 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 1
Tsjechië
Tsjechië

Wedtip Kroatië - Tsjechië

Tsjechië heeft zich in de eerste poulewedstrijd laten zien aan Europa. De Tsjechen namen het in Glasgow op tegen Schotland, een op het eerste oog zware missie. Desalniettemin slaagden de Tsjechen glansrijk en won het met 0-2. Patrik Schick was de grote man aan de kant van Tsjechië. De aanvaller van Bayer Leverkussen scoorde twee keer, waarbij de tweede goal, een lob vanaf enkele meters over de middellijn, van grote schoonheid was. Tsjechië staat eerste in de poule, met een doelpunt voorsprong op Engeland. Hoewel Tsjechië tegen Schotland vertrouwen heeft getankt, moet het zich in de laatste twee wedstrijden meten met twee pittige tegenstanders, Kroatië en Engeland.

De eerstvolgende tegenstander Kroatië maakte een slechte beurt tegen Engeland. Kroatië verloor verdiend met 1-0. De druk op de finalist van het WK 2018 neemt dus toe. Kroatië wist niet veel indruk te maken tegen Engeland en won nu slechts 2 van de laatste 6 wedstrijden. De Kroaten lijken kwaliteit te hebben ingeleverd sinds de WK-finale van 2018. Kroatië wist de afgelopen maanden niet te winnen van teams als Zweden (2-1 verlies), Slovenië (1-0 verlies) en Armenië (1-1). Het is dus allesbehalve een uitgemaakte zaak dat Kroatië de Tsjechen aan de kant gaat zetten in de tweede wedstrijd in poule D. Tsjechië speelde al een wedstrijd op Hampden Park in Glasgow, iets dat in het voordeel kan werken voor de Tsjechen.

Belangrijke punten Kroatië - Tsjechië

  • Kroatië verloor de eerste wedstrijd in Londen met 0-1 van Engeland

  • Tsjechië won de eerste wedstrijd in Glasgow met 0-2 van Schotland

  • Patrik Schick scoorde 2 keer in de eerste wedstrijd van Tsjechië

  • Kroatië behaalde de laatste maanden geen goede resultaten tegen ploegen van het kaliber Tsjechië

  • Tsjechië speelde al 1 wedstrijd op Hampden Park

Voorspelling Kroatië - Tsjechië

De druk in deze wedstrijd ligt bij de Kroaten, die een goed resultaat moeten halen, wil het doorgaan naar de volgende ronde. Tsjechië zal minder risico’s hoeven te nemen, daar het al 3 punten heeft vergaard in de poule. Kroatië heeft de afgelopen maanden weinig klaargespeeld tegen ploegen van het kaliber van Tsjechië en wij verwachten dan ook niet dat Kroatië de Tsjechen, die vol vertrouwen zijn, aan de kant gaan zetten. Wij kiezen voor een dubbele kans voor Tsjechië.

Voorspelling Kroatië Tsjechië gepubliceerd op 15 juni 2021

De beste odds om op in te zetten Kroatië - Tsjechië

1
Toto
2.27
De aanbieding bekijken
Wed nu!
X
Toto
3.2
De aanbieding bekijken
Wed nu!
2
Toto
3.6
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.