EK • Group E Dag 2
19/06/2021 15:00
Spanje
Spanje
1 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 0
Polen
Polen

Wedtip Spanje - Polen

Spanje en Polen nemen het zaterdagavond tegen elkaar op in Sevilla. Spanje heeft dus het thuisvoordeel. De Spanjaarden speelden dinsdag tegen Zweden, ook in Sevilla, maar wisten niet door de Zweedse muur te komen (0-0). De Spanjaarden zullen er in de tweede wedstrijd op gebrand zijn om de eerste overwinning op het EK binnen te slepen. Het heeft ook geen andere optie. Hoewel er geen man overboord is na het gelijkspel tegen Zweden, zal er nog wel minstens een keer gewonnen moeten worden door de Spanjaarden, wil het bij de eerste twee eindigen. Spanje heeft meer kwaliteit in de selectie dan de aankomende tegenstander Polen en is dan ook de favoriet. Het is bovendien 9 wedstrijden ongeslagen.

Polen stelde teleur in de eerste wedstrijd. Het verloor met 2-1 van Slowakije, na een rode kaart van Grzegorz Krychowiak. Laatstgenoemde zal dan ook niet meespelen tegen Spanje. Sterspeler Robert Lewandowski zal extra gefrustreerd zijn, de spits van Bayern München kwam niet tot scoren tegen Slowakije en de tegenstand zal er zeker niet minder op zijn aankomende zaterdag. Polen staat voor een loodzware opgave, daar het verplicht is om punten te pakken tegen Spanje en Zweden om door te gaan naar de volgende ronde. Het zal weinig vertrouwen putten uit de laatste wedstrijden: Polen wist niet te winnen in de laatste 4 wedstrijden en verloor zelfs 2 van die wedstrijden. Van de 10 keer dat Spanje in de historie tegen Polen speelde, won het er 8, speelde het er 1 gelijk en verloor het er 1 (in 1980).

Belangrijke punten Spanje - Polen

  • Polen verloor in de eerste poulewedstrijd met 2-1 van Slowakije

  • Spanje wist niet te winnen van Zweden in de eerste wedstrijd: 0-0

  • Polen 4 wedstrijden op rij niet gewonnen, waaronder 2 keer verlies

  • Spanje 9 wedstrijden ongeslagen

  • Statistieken voorgaande duels ruim in het voordeel van Spanje: 8 winst, 1 gelijk, 1 verlies

  • Spanje speelt thuis in Sevilla

Voorspelling Spanje - Polen

Polen zal zich willen revancheren na het 1-2 verlies tegen Slowakije in de eerste wedstrijd. Het heeft echter de pech een tegenstander van formaat te treffen. Spanje beschikt over meer kwaliteit, is al 9 wedstrijden ongeslagen en zal erop gebrand zijn 3 punten te pakken na de 0-0 tegen Zweden. Wij denken dan ook dat Spanje de overwinning pakt in eigen huis.

Voorspelling Spanje Polen gepubliceerd op 15 juni 2021

De beste odds om op in te zetten Spanje - Polen

1
Toto
1.32
De aanbieding bekijken
Wed nu!
X
Toto
5.55
De aanbieding bekijken
Wed nu!
2
Toto
11
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Spanje - Polen Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.