EK • Group A Dag 1
11/06/2021 15:00
Turkije
Turkije
0 - 3
Afgelopen
45' : 0 - 0
Italië
Italië

Wedtip Turkije - Italië

Het EK 2021 gaat een jaar later dan gepland dan toch eindelijk van start! Turkije neemt het in de openingswedstrijd op tegen Italië. De wedstrijd wordt gespeeld in het Olympisch Stadion in Rome. Turkije verliet het EK 2016 op teleurstellende wijze, het werd uitgeschakeld in de poulefase. Het zal dit EK beter voor de dag willen komen. Turkije warmde zich op voor het EK met oefeninterlands tegen Azerbeidzjan, Guinea en Moldavië. Het won twee van de drie wedstrijden, tegen Guinea speelden de Turken gelijk. De resultaten van de laatste 3 wedstrijden verlengden de ongeslagen reeks. Turkije is nu 6 wedstrijden ongeslagen, een mooie prestatie. Turkije hield bovendien 3 keer de nul in de laatste 6 wedstrijden. Turkije zal Italië naar verwachting veel weerstand gaan bieden, al kunnen de laatste opponenten van Turkije niet tippen aan het niveau van Italië. Turkije won in maart weliswaar met 4-2 van Nederland in een WK-kwalificatiewedstrijd, maar trof geen tegenstanders van het kaliber van Italië in de laatste 6 wedstrijden. Dat de Turken moeten aantreden in Italië lijkt bovendien een nadeel te zijn.

Italië doet na het misgelopen WK van 2018 ook eindelijk weer mee aan een eindtoernooi. De Italianen zijn de afgelopen jaren aan een relatief stille wederopbouw bezig geweest, waarbij Roberto Mancini tot dusver een indrukwekkende prestatie geleverd heeft. De Italianen blijven een outsider voor de EK-titel en Italië lijkt in een goede vorm te zitten. Italië speelde twee oefenwedstrijden voorafgaand aan het treffen met Turkije, hierin werden 11 goals gemaakt en geen enkel tegendoelpunt geïncasseerd. De meest in het oog springende overwinning was de 4-0 winst op Tsjechië, een ploeg die ook deelneemt aan het EK. Italië won de laatste 8 wedstrijden en incasseerde daarin geen enkel tegendoelpunt. De Italianen kwamen ongeslagen door de EK-kwalificatiereeks, met 30 punten uit 10 wedstrijden en een doelsaldo van 37-4. In 32 wedstrijden onder Mancini verloor Italië slechts twee keer en hield het 20 keer de nul. Italië scoorde twee keer of vaker in de laatste 8 wedstrijden. Bovendien is Italië ongeslagen in de laatste 8 onderlinge ontmoetingen met Turkije.

Belangrijke punten Turkije - Italië

  • Italië scoorde minimaal twee keer in de laatste 8 wedstrijden

  • Turkije ongeslagen in de laatste 6 wedstrijden

  • Italië ongeslagen in de laatste 27 wedstrijden

  • Turkije hield drie keer de nul in de laatste 6 wedstrijden

  • Italië won de laatste 8 wedstrijden, telkens zonder een doelpunt te incasseren

Voorspelling Turkije - Italië

Turkije won nog niet van Italië en hier lijkt aankomende vrijdag geen verandering in te komen. Italië is bezig aan een erg sterke reeks, waarbij het de juiste balans tussen verdedigende zekerheid en aanvallende kracht weet te vinden. Het won de laatste 8 wedstrijden zonder ook maar een goal te incasseren. Bovendien scoorde Italië minimaal twee keer in die laatste 8 wedstrijden, waarmee het de grote favoriet is in deze wedstrijd. Turkije is ook bezig aan een goede reeks, al heeft het niet tegen zulke sterke tegenstanders gespeeld als Italië. Wij verwachten dat Italië de wedstrijd wint en dat de wedstrijd meer dan 2.5 doelpunten gaat opleveren.

Voorspelling Turkije Italië gepubliceerd op 10 juni 2021

De beste odds om op in te zetten Turkije - Italië

1
Toto
8.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
X
Toto
4.25
De aanbieding bekijken
Wed nu!
2
Toto
1.47
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Turkije - Italië Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid

Andere weddenschappen

EK
18/06 09:00
Zweden Slowakije
18/06 12:00
Kroatië Tsjechië
18/06 15:00
Engeland Schotland
19/06 09:00
Hongarije Frankrijk
19/06 12:00
Portugal Duitsland
19/06 15:00
Spanje Polen
20/06 12:00
Italië Wales
20/06 12:00
Zwitserland Turkije
Ook bekijken
17/06 20:00
Brazilië Peru
18/06 20:00
Argentinië Uruguay
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.