EK • Group E Dag 2
18/06/2021 09:00
Zweden
Zweden
1 - 0
Afgelopen
45' : 0 - 0
Slowakije
Slowakije

Wedtip Zweden - Slowakije

Twee ploegen die tevreden zullen zijn met het resultaat in hun eerste wedstrijd nemen het in Sint-Petersburg tegen elkaar op. Zweden hield Spanje in Sevilla op 0-0, ondanks een duidelijk speloverwicht voor de Spanjaarden. Zweden lijkt daarmee de sterkste ploeg uit de poule te hebben getroffen en zal met vertrouwen uitkijken naar de wedstrijden tegen Slowakije en vervolgens Polen. Zweden kan vertrouwen putten uit de recente resultaten, daar het 5 van de laatste 6 wedstrijden won en de 6e wedstrijd gelijkspeelde tegen Spanje. Bovendien incasseerde Zweden slechts 1 doelpunt in de laatste 6 wedstrijden, terwijl het er 10 scoorde.

Tegenstander Slowakije won enigszins verrassend met 1-2 van Polen en gaat aan kop in poule E. Milan Skriniar maakte de beslissende 1-2, nadat de keeper van Polen, Wojciech Szczesny, voor de 0-1 had getekend. Slowakije tekende met de winst tegen Polen voor de tweede winst in 7 wedstrijden, waarin het verder 4 keer gelijkspeelde en 1 keer verloor. De laatste 6 wedstrijden is het ongeslagen. Slowakije won nog niet eerder van Zweden. De laatste 5 ontmoetingen eindigden in 3 gelijke spelen en 2 winstpartijen voor de Scandinaviërs.

Belangrijke punten Zweden - Slowakije

  • Zweden hield Spanje op 0-0 in de eerste wedstrijd

  • Slowakije won met 2-1 van Polen en gaat aan kop in groep E

  • Vorm Zweden laatste 6 wedstrijden: 5 winst, 1 gelijk

  • Slowakije 6 wedstrijden ongeslagen

  • Slowakije won nog nooit van Zweden

  • Zweden hield in 5 van de laatste 6 wedstrijden de nul

Voorspelling Zweden - Slowakije

Slowakije staat na de uitstekende winst op Polen bovenaan in de poule, is al enige tijd ongeslagen en zal de wedstrijd tegen Zweden daarom met vertrouwen ingaan. Desalniettemin gaat onze voorkeur uit naar Zweden. Zweden hield Spanje knap op 0-0 en hield daarbij zoals het recentelijk veel vaker deed de nul. Bovendien is de recente reeks van Zweden nog beter: het won 5 van de laatste 6 wedstrijden. Wij denken daarom dat Zweden nipt gaat winnen van Slowakije.

Voorspelling Zweden Slowakije gepubliceerd op 15 juni 2021

De beste odds om op in te zetten Zweden - Slowakije

1
Toto
1.96
De aanbieding bekijken
Wed nu!
X
Toto
3.25
De aanbieding bekijken
Wed nu!
2
Toto
4.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Zweden - Slowakije Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.