Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Prognose voetbal

Specifieke eigenschappen van de ploegen

Houdt rekening met de specifieke eigenschappen van elke ploeg bij het opstellen van uw prognose. Sommige teams zijn traditioneel sterk in thuiswedstrijden, andere teams doen het beter als ze uit spelen. Ploegen die met een of meer spelers minder spelen, hebben vaak moeilijkheden als ze in de UEFA Cup of de Champions League spelen.

De geschiedenis van vorige wedstrijden geeft een idee over de capaciteit van de ploeg om zich aan te passen aan een andere ploeg of een andere speelstijl. Hoewel dit criterium een grotere rol speelt in individuele sporten waar de speelstijl van een tegenstander de andere speler meer of minder goed kan liggen, moet de invloed er van in groepssporten niet worden onderschat. De geschiedenis heeft de neiging zich te herhalen en sommige teams winnen uitzonderlijk vaak van een bepaalde andere ploeg. Ondanks het feit dat de samenstelling van een team totaal anders kan zijn, blijft de sfeer die rond een bepaalde wedstrijd hangt jaar na jaar gelijk en dit heeft vaak invloed op het resultaat.

Hetzelfde geldt voor derby’s, vaak onvoorspelbare, fysiek heftige wedstrijden omdat de inzet van de wedstrijd het niveau van de ploegen nivelleert. Prognoses zijn moeilijk te realiseren. Wij raden het u af op dit type wedstrijd te wedden.

Vorig advies | Volgend advies

Prognose voetbal