Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Sure bet live wedden

Surebet Live Wedden

Surebets worden in de gokwereld gepresenteerd als een alternatief voor gokkers die op zoek zijn naar zekere winsten. Met sure bets, ook bekend als arbitrage bij sportweddenschappen, kunnen gokkers profiteren van verschillen in kansen die door verschillende bookmakers worden aangeboden en winst garanderen, ongeacht de uitkomst van het sportevenement. In dit artikel zullen we onderzoeken wat sure bets zijn, hoe ze tot stand komen en hoe gokkers hun voordeel kunnen doen met deze strategie om een consistent rendement te behalen op hun weddenschappen.

Ontvang de welkomstbonus

Hoe maak je live een goede Sure Bet?

Een Sure Bet is een strategie die wordt gebruikt bij sportweddenschappen om gegarandeerde winsten te behalen door te profiteren van verschillen in de kansen die door verschillende bookmakers worden aangeboden.

Eenvoudig gezegd is er sprake van een Sure Bet als er odds worden gevonden die, als ze goed worden gecombineerd, een winst garanderen ongeacht de uitkomst van het sportevenement. Dit wordt bereikt door in te zetten op alle mogelijke opties voor de uitkomst van een evenement en de ingezette bedragen aan te passen aan de aangeboden kansen.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld met echte teams:

 • Stel er is een basketbalwedstrijd tussen de Los Angeles Lakers en Miami Heat. Bookmaker A biedt een kans van 2.0 voor een overwinning in Californië, terwijl bookmaker B een kans van 2.1 biedt voor een overwinning in Florida.

Om zeker te zijn van een Sure Bet zou de gokker zijn totale bankroll verdelen tussen de twee bookmakers en proportionele weddenschappen plaatsen.

 • Laten we uitgaan van een totaal budget van 100 euro. We zetten 50 euro in op de overwinning van de Lakers bij bookmaker A en 50 euro op de overwinning van de Heat bij bookmaker B.

Laten we nu de mogelijke winsten analyseren.

 • Als de Lakers de wedstrijd winnen, is de winst bij bookmaker A €50 x 2.0 = €100. Bij bookmaker B zouden we de inzet van €50 op de Miami Heat verliezen. Maar in totaal zouden we €100 hebben ingezet en €100 hebben gewonnen, waardoor we een nettowinst van €0 zouden hebben.

Ontvang de welkomstbonus

Hoe pas je je Sure bet aan afhankelijk van het evenement?

Nieuw voorbeeld: ik zag dat Federer geblesseerd was aan het begin van de tweede set. Het spel van Federer begint te wankelen en hij roept de hulp in van zijn fysiotherapeut. Op dit punt zien we dat een terugtrekking synoniem kan zijn met een terugbetaalde weddenschap en dat in het geval Federer de wedstrijd voortzet, zijn overwinning vrij ingewikkeld is. Daarom is het het interessantst om in te zetten op een comeback van Murray, maar er altijd voor te zorgen dat we het geïnvesteerde kapitaal terugkrijgen als Federer wint.
De bookmakers nemen nota van de lichte blessure van Federer en de kansen voor Murray dalen van 4.60 naar 3.80. We besluiten daarom te wedden op een hypothetische overwinning van Murray.

We zetten dus €50 in tegen een kans van 3.80 voor Murray om te winnen. Als Federer wint, hebben we nul verlies. Aan de andere kant, als Federer deze wedstrijd uiteindelijk verliest, is mijn winst €40 (50x3,8 = 190 - 50 - 100 = €40).

Let op, een Sure bet is niet altijd nodig. Als een goed geanalyseerde weddenschap op de beste manier begint, is het mogelijk dat de odds voor de tegenovergestelde weddenschap slecht zijn aangepast en niet aantrekkelijk zijn. In dat geval kun je het beste gewoon doorgaan met de enkele weddenschap.

Ontvang de welkomstbonus

Hoe vind je een Sure Bet?

Het ontdekken van een Sure Bet kan een zorgvuldige analyse vereisen van de kansen die door verschillende bookmakers worden aangeboden. Hieronder staan enkele veelgebruikte methoden om goede kansen te vinden:

 • Kansen vergelijken: De sleutel tot het ontdekken van een Sure Bet ligt in het vinden van verschillen in de kansen die door verschillende bookmakers voor hetzelfde evenement worden aangeboden. Gokkers moeten kansen vergelijken en zoeken naar significante verschillen om voordeel te halen uit de arbitragestrategie.
 • Gebruik kansvergelijkingsdiensten: Er zijn online diensten die de kansen van verschillende bookmakers verzamelen en vergelijken. Deze diensten maken het makkelijker om afwijkingen te vinden en besparen de gokker tijd. 
 • Kansen veranderen: Kansen kunnen snel veranderen door factoren zoals blessures van spelers, nieuws of geldstromen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze veranderingen en snel te handelen om te profiteren van Sure Bet kansen voordat ze verdwijnen.

Kortom, het ontdekken van een Sure Bet vereist geduld, analyse en het onophoudelijk vergelijken van odds die door verschillende bookmakers worden aangeboden. Door methodes zoals het vergelijken van winkansen en het bijhouden van veranderingen te gebruiken, kunnen gokkers arbitragekansen identificeren en gegarandeerde winsten maken.

Ontvang de welkomstbonus

Hoe spot je een Sure Bet?

Als het gaat om het effectief plaatsen van een Sure Bet, zijn er enkele belangrijke tips en strategieën waar je rekening mee moet houden: 

 • Een van de belangrijkste aspecten is het controleren van de algemene voorwaarden van de bookmakers. Elke site kan specifieke beperkingen hebben met betrekking tot Sure Bets, dus het is cruciaal om deze regels te lezen en te begrijpen om toekomstige problemen te voorkomen.
 • Daarnaast is het belangrijk om de maximale inzetbedragen van elke bookmaker te controleren. Deze limieten kunnen van invloed zijn op je vermogen om proportionele weddenschappen te plaatsen en aanzienlijke winsten te maken. Controleer de limieten voordat je een Sure Bet plaatst en pas ze dienovereenkomstig aan.
 • Een andere belangrijke tip is om accounts te hebben bij verschillende bookmakers. Hierdoor kun je kansen vergelijken en afwijkingen makkelijker vinden. Bovendien geeft het hebben van accounts bij meerdere sites je flexibiliteit en opties bij het plaatsen van je weddenschappen. Door je accounts te diversifiëren, vergroot je de kans om arbitragemogelijkheden te vinden.
 • Tot slot is het bijhouden van een gedetailleerd verslag van je weddenschappen essentieel. Noteer de bookmakers, de winkansen, de ingezette bedragen en de resultaten. Dit zal je helpen om je prestaties te evalueren en je strategieën in de toekomst aan te passen. Bovendien kun je door het bijhouden van een verslag je winsten en verliezen beter bijhouden.
 • Voor succesvolle Sure Bets controleer je de algemene voorwaarden van de bookmakers, bekijk je de maximale inzetbedragen, heb je rekeningen bij verschillende bookmakers en houd je gedetailleerde gegevens bij van je inzetten. Met deze tips kun je je winsten maximaliseren en de risico's minimaliseren bij het plaatsen van Sure Bets.

Ontvang de welkomstbonus

Sure bet live wedden overzicht

Sure bet live of sportarbitrage zijn strategieën die door gokkers worden gebruikt om gegarandeerde winsten te maken door te profiteren van verschillen in odds die door verschillende live bookmakers worden aangeboden. Om deze lucratieve kansen te ontdekken, is het belangrijk om odds te vergelijken, odds-vergelijkingsdiensten te gebruiken en een oogje in het zeil te houden voor veranderingen in odds. Daarnaast zijn op de hoogte zijn van de voorwaarden van bookmakers, maximale inzetbedragen en het diversifiëren van accounts bij verschillende bookmakers belangrijke tips om de kansen van Sure Bet te maximaliseren. Door deze strategieën toe te passen, kunnen gokkers hun kansen op succes vergroten en consistente winsten maken in de spannende wereld van sportweddenschappen.

Ontvang de welkomstbonus

Vragen over verschillende soorten weddenschappen

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer