Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wat is draw no bet?

Draw no bet kun je letterlijk vertalen als gelijkspel geen weddenschap. Dit betekent dat je inzet op een overwinning van een team, waarbij je indien de wedstrijd in een gelijkspel eindigt, je inleg terugkrijgt. Wanneer het duel dus eindigt in een gelijkspel, win of verlies je niets, je krijgt simpelweg je inleg terug. Wint het team waarop je hebt ingezet, dan win je jouw weddenschap. Verliest het team waarop je hebt ingezet, dan verlies je. Vanzelfsprekend is een quotering voor een draw no bet weddenschap lager dan wanneer je gewoon inzet op de winst van een team. Het risico bij een normale 1X2 weddenschap is namelijk groter, omdat je in 2 van de 3 gevallen kunt verliezen, terwijl je bij een draw no bet weddenschap in 1 van de 3 uitkomsten wint, in 1 van de 3 gevallen je volledige inzet terugkrijgt en in 1 van de 3 uitkomsten verliest.

Waarom draw no bet kiezen?

Door een draw no bet weddenschap te spelen, verlaag je het risico dat je loopt met een weddenschap. Heb je bijvoorbeeld relatief veel twijfels of jouw team wel gaat winnen, dan kun je voor een draw no bet kiezen. Eindigt de wedstrijd onverhoopt in een gelijkspel, dan ontvang je tenminste je inleg nog terug.

Voorbeeld draw no bet

Laten we illustreren hoe een draw no bet weddenschap eruit ziet. Stel je voor dat Nederland tegen Noorwegen speelt. Wanneer je de weddenschap normaal zou afsluiten ontvang je 1.50 voor een overwinning van Nederland, 4,55 voor een gelijkspel en 7.00 voor een overwinning van Noorwegen. Wanneer je de draw no bet weddenschap kiest, heb je twee opties: draw no bet Nederland of draw no bet Noorwegen. De quotering voor draw no bet Nederland is in dit geval bijvoorbeeld 1.17 en in het geval van draw no bet Noorwegen 5.05. De quotering is lager, omdat je het bedrag dat je inzet terugkrijgt bij een gelijkspel.

Vragen over verschillende soorten weddenschappen

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer